Ilse Wilmot taler ud om turbulent ægteskab med Jacob Haugaard: Derfor gik jeg fra ham

Jacob Haugaards hustru Ilse Wilmot ville egentlig ikke forelske sig musikeren – men det gjorde hun, og det har budt på mange op- og nedture igennem livet.

Det var egentlig slet ikke meningen, at det var der, den skulle ende, da den enlige mor Ilse Wilmot tilbage i 1980’erne forelskede sig i Jacob Haugaard.

For han var rodløs og lavede gak og løjer, men de to snakkede rigtig godt sammen og indledte også et forhold, selv om Jacob Haugaard egentlig havde en anden kvinde i sit liv.

Men selv om musikeren elskede Ilse Wilmots børn, så hang der en skygge over deres ægteskab, for Jacob Haugaard var alkoholiker, og det gik ud over deres sammenbragte børn.

– Det var rædselsfuldt. Jeg anede jo ikke, hvor han var, og børnene var ked af det og bange. Men jeg gik altså ud og ledte efter ham. Det var ikke lige mig, siger Ilse Wilmot ærligt til Ude og hjemme.

Jacob Haugaard blev afvænnet

Musikerens alkoholmisbrug stod på i 12 år, og selv om deres kærlighed var stærk, men da hans dårlige vane til sidst gik ud over børnenes trivsel, fik hun nok.

Da det skete, valgte Jacob Haugaard efter et stykke tid at gå i behandling for sit misbrug, Ilse Wilmot hjalp ham og valgte til sidst at invitere ham ind i sit liv igen.

Siden dengang har Jacob Haugaard ikke rørt flasken, og familien har haft nogle gode år sammen, indtil tragedien ramte dem igen.

Ilse Wilmots søn Nicolai var født med muskelsvind, og han døde tilbage i 2008, hvilket tog hårdt på både hende og Jacob Haugaard, der havde behandlet ham som sin egen søn.

Jacob Haugaard
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Hvor er det en stærk historie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version