Inge Juul Hansen fandt kærligheden efter mandens død: Nu giver hun status på kærligheden

Holger Juul Hansens enke Inge er stadig smaskforelsket i kæresten Erik, som hun mødte på Bispebjerg Kirkegård, hvor hendes mand er begravet.

Efter skuespilleren Holger Juul Hansens død har hans enke Inge igen fundet kærligheden i en graver på Bispebjerg Kirkegård, hvor hendes mand er begravet.

Torsdag aften var der så premiere på ‘Matador – the musical’, og Inge Juul Hansen var naturligvis dukket op for at se nyfortolkningen af den gamle TV-serie.

Her spillede Holger Juul Hansen som bekendt den ikoniske rolle som bankdirektør Varnæs, og i den nye udgave er det Jon Lei Lange, der har denne rolle.

Kæresten blev hjemme

Inge Juul Hansen var naturligvis dukket op for at se den meget omtalte musical, men kæresten var altså blevet derhjemme.

– Han er ikke med, sagde enken, der dog kunne bekræfte, at parret stadig er sammen.

Men Inge Juul Hansen så dog i den grad frem til at se premieren, som hun har glædet sig meget til.

– Jeg glæder mig til at se, hvad man har fundet ud af at sammensætte, og så synes jeg bare, at det er jo en unik danmarkshistorie, som man går ind og rører ved, siger Inge Juul Hansen til den fremmødte presse.

Inge Juul Hansen
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Savn vækkes

Enken afslørede samtidig, at hun stadig ser den gamle TV-serie, og at hun synes, alle afsnit rummer noget bevægende og nogle gange morsomt.

Bliver du fyldt med savn, når du ser serien?

– Ja, det gør jeg. Rigtig meget. Det var jo en fantastisk serie, hvor jeg synes, Holger var fantastisk som Varnæs, så det er klart, jo, siger Inge Juul Hansen ærligt.

Kærlighed kom

Samtidig slår enken, der mødte Holger Juul Hansen som ganske ung, fast, at det også er hyggeligt at gense ‘Matador’.

– Han fylder meget. Han fylder meget hver dag, men på en mere sund måde. Først er man jo i chok og kan slet ikke forstår det, men nu fylder han med varme og glæde, har hun tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Ægteparret var gift i 47 år på trods af stor aldersforskel, og ved sin død udtrykte Holger Juul Hansen et ønske om, at Inge ville finde kærligheden igen efter hans død.

Holger stod bag

Det skete altså, da hun løb ind i kirkegårdsgartneren Erik Ratsach på Bispebjerg Kirkegård nogle år efter skuespillerens død.

– Jeg synes godt, man kan sige, at det er Holger, der har ført os sammen, har Inge Juul Hansen tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Hvor er det skønne ord fra Inge Juul Hansen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!