Jarl Friis-Mikkelsen har droppet at lave TV: Her er hans nye levevej

TV-vært Jarl Friis-Mikkelsen laver ikke længere TV-programmer, og han har i stedet kastet sig over en hel ny hobby.

Det er længe siden, vi har set TV-vært Jarl Friis-Mikkelsen på skærmen, men det er bestemt ikke, fordi han ikke længere er aktiv.

Den 72-årige TV-vært blev sidst set på skærmen tilbage i 2018 med ‘Danmark har talent’, men siden har han droppet formatet og kastet sig over noget nyt.

Den 23. august udstiller han nemlig sin samling ‘Jarl bag masken’ i Aston Martin Showroom på Østerbro i København ifølge BILLED-BLADET.

– Jeg laver ikke TV lige nu. Jeg har brugt 40 år af mit liv på det. Så det er faktisk skønt ikke at lave det. Nu bruger jeg meget tid på at male. Fra 23. august skal jeg udstille i Aston Martins showroom, siger Jarl Friis-Mikkelsen til kendte.dk.

Udstillinger går godt

At det nu er denne hobby, der er på dagsordenen, er dog slet ikke noget vildskud, for Jarl Friis-Mikkelsen har malet de sidste 25 år.

Tidligere har han dog holdt sin passion privat, og det er kun de nærmeste i vennekredsen, der har været bekendt med, hvad han laver.

Det er dog blot nogle få år siden, at han åbnede sin første udstilling, og det går rigtig godt med den del.

– Jeg har solgt over 100 gennem tiden – der nu hænger derude hos gode mennesker. Folk er kommet fra Jylland for at kigge. Der er allerede mange, der er paf over dem, siger Jarl Friis-Mikkelsen til ugebladet.

Jarl er “paf”

Maskerne har ikke været udstillet før, men TV-værten var ikke nervøs over, at de skulle tages i skue, når udstillingen åbner fredag.

Faktisk er han også selv lidt “paf” over, at han har malet dem, lyder det stolt fra den erfarne TV-vært, der mener, at mange har tendens til at gå med en maske.

Igennem sin karriere har Jarl Friis-Mikkelsen arbejdet som skuespiller, sanger, filminstruktør og TV-vært. Oprindeligt er han uddannet cand. mag. i dansk samt engelsk.

På et tidspunkt i sin karriere valgte han desuden faktisk at pakke sin kuffert for at søge mod Los Angeles.

Jarl Friis-Mikkelsen
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Jarl har tre døtre

Privat er TV-værten far til tre døtre, Isabel fra sit første ægteskab samt Liva og Ella fra 2004 og 2011.

Datteren Ella kom i fokus ved Royal Run sidste år, da hun er veninder med prinsesse Josephine, og de både startede og sluttede løbet sammen.

Isabel er som bekendt gift med Casper Christensen, og ægteparret har to børn, Cooper og Jagger, så Jarl Friis-Mikkelsen er også morfar.

Vi ønsker Jarl Friis-Mikkelsen held og lykke med udstillingen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version