Jenna Bagge rørt til tårer i ‘Vild med dans’: Nu forklarer hun årsagen

Danser Jenna Bagge blev meget rørt i kvartfinalen i ‘Vild med dans’, fordi hun var imponeret over partner Fredrik Trudslevs indsats.

Selv om hun normalt ikke bliver rørstrømsk, så var det ikke desto mindre tilfældet for Jenna Bagge i fredagens ‘Vild med dans’, hvor der blev danset kvartfinale.

Her sikrede hun sig nemlig en plads i semifinalen sammen med partner Fredrik Trudslev efter en rumba, der indbragte dem sæsonens første 10-taller.

Jenna Bagge understregede efterfølgende, at hun var stolt af sin partners mod, og at han har vist hende en fin tillid igennem konkurrencen.

– Jeg synes bare, du har været sindssygt modig gennem hele det her program. Det var endnu mere modigt i aften, fordi det var så meget dig og sårbart, siger Jenna Bagge til BILLED-BLADET.

Dans var smuk

Parret har været igennem både op- og nedture i programmet, men Jenna Bagge føler, at de hele tiden har været der for hinanden og kæmpet sammen.

Danseren understreger, at det er meget smukt, og da de to var så tætte i rumbaen, blev hun mindet om, at det på en måde var dem mod hele verden.

Jenna Bagge kalder samtidig dansen for “stille” og “sårbar”, hvilket har rørt dem begge, og igennem partnerskabet i ‘Vild med dans’ har de virkelig fået dannet et venskab.

Jenna Bagge
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Jenna Bagge er stolt

Danseren føler det meget smukt, at ‘Vild med dans’ på den måde kan forbinde mennesker, og Jenna Bagge understreger samtidig, at hun er stolt af sin partner.

På lørdag er der semifinale i ‘Vild med dans’, hvor Jenna Bagge og Fredrik Trudslev danser jive.

Hvor er det bare smukke ord fra Jenna Bagge!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!