Jesper Lohmann skal giftes: Her er hans nye ord om brylluppet

Skuespilleren Jesper Lohmann har i en årrække været forlovet med sin kæreste Lise Frølund, og nu er det fastsat, at de to skal giftes til foråret.

Han mener det bestemt seriøst, men selv om Jesper Lohmann har været på knæ for sin kæreste, så har brylluppet altså ladet vente på sig i tre år.

Han og hans forlovede Lise Frølund har kendt hinanden i omkring fire år, og selv om de ret hurtigt blev forlovet

Torsdag i sidste uge var han en tur inde for at se forestillingen ‘Pennevenner’, og her fortalte han mere om bryllupsdatoen.

– Nu skal vi lige have overstået nogle fødselsdage, men det bliver engang til foråret, fastslog han overfor Newsner Danmark.

Parret trådte frem

Det var tilbage i 2016, at skuespilleren blev skilt fra sin kone Charlotte Rathnov, efter de to havde dannet par i 14 år.

Men i efteråret 2021 kunne han så vise en ny kæreste frem for offentligheden, og på det tidspunkt havde de to allerede dannet par i et par år.

– Brylluppet skulle måske have været, men så gik der corona i den, og nu bliver det nok engang i sommeren eller efteråret 2022, fordi min søn skal konfirmeres til foråret, sagde han dengang til BILLED-BLADET.

Jesper Lohmann
Foto: TivoliTV

Fester skal overståes

Begge har børn fra tidligere ægteskaber, og derfor er det også meget naturligt, at der er forskellige mærkedage, der skal ses til.

2022 blev dog ikke året, hvor Jesper Lohmann og Lise Frølund kunne kalde sig mand og kone, og nu er der altså endnu nogle andre fester, der skal overståes.

Vi håber, at det lykkedes denne gang!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!