Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Jesper Skibby har opfyldt datterens store drøm: Derfor reagerede hustruen med et skrig

Den tidligere cykelrytter har slået sammen sig med datteren Elisabeth, så er nu er kommet et nyt medlem af familien. Men det er ikke alle, som er lige glade for det nye familiemedlem.

Den tidligere professionelle cykelrytter Jesper Skibby har i weekenden opfyldt en af datteren Elisabeths store drømme, men hustruen Mette vidste ikke, at han havde opfyldt den. For hun havde sagt nej i årevis.

I en såkaldt story på Instagram (en historie som forsvinder efter 24 timer, red.), fortæller han, at han har opfyldt datteren Elisabeths store drøm. Hun havde nemlig længe drømt om en slange, og nu har han altså opfyldt datterens ønske, da Kenneth er flyttet ind hos dem. Han er en pytonslange, og Jesper Skibby omtaler ham selv som sit nye barnebarn i sin story på Instagram.

Da han lavede sin story, vidste hustruen Mette ikke, at der var flyttet en ny beboer ind på matriklen. Det ved hun nu, og overfor Ekstra Bladet fortæller hun nu, hvordan hun reagerede på nyheden.

Sådan reagerede hustruen

Det var ikke ligefrem glæde, der kom frem, da Mette opdagede, at der var flyttet et pyton. Faktisk skreg hun, da hun opdagede den nye beboer.

– Det er et bagholdsangreb. Jeg har sagt nej i otte år, fordi det eneste, jeg ikke kan tåle, er en slange, siger Mette til Ekstra Bladet.

Men slangen Kenneth har fået lov til at blive i hjemmet.

Jesper Skibby fortæller også i sin story, at slangen ikke har haft det godt, inden han kom hen til familien. Jesper Skibby fortæller dog ikke mere om, hvad der er sket med Kenneth.

I opslaget byder Jesper Skibby slangen velkommen i familien, og så lover han at komme med en fortsættelse på, hvad der kommer til at ske fremover.

Hvordan ville du reagere, hvis du kom hjem og opdagede, at en slange var flyttet ind i dit hjem? fortæl gerne om det i artiklens kommentarfelt på Facebook.