Jesper Skibbys kæreste kæmper for forholdet: Nu erkender hun sit store problem

Jesper Skibby Mette Roepke

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Danskerne har kunnet følge med i Jesper Skibbys udfordringer i parforholdet, og nu erkender hans kæreste Mette, hvad hendes største fejl er.

Igennem 17 år har den tidligere cykelrytter Jesper Skibbys store kærlighed heddet Mette Røpke, men hverdagen har forlængst meldt sig mellem parret.

Derfor har de to haft svært ved at finde ind til den gnist, de havde i starten af deres forhold, og et brud kunne godt have været en realitet, hvis de ikke havde besluttet sig for at kæmpe.

Det har de danske TV-seere nu kunnet følge med i i TV 2 Charlie-programmet “Skibby på frierfødder”, hvor de har valgt at invitere indenfor i privaten.

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby kæmpede med misbrug: Nu sætter kæresten ord på den svære periode

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby og kæresten har mistet gnisten: Nu kan du følge deres kamp på TV

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby taler ud om sin sygdom: Deler ærlige ord om presset på familien

Kæresten erkender

Her er det også blevet tydeligt, at det er Jesper Skibbys kæreste, der bestemmer, hvad han skal, og det har Mette Røpke erkendt er en af hendes fejl.

– Jeg har valgt med hensyn til kontrol at arbejde ihærdigt med det. Jeg vil gerne blive en bedre version af mig selv. Ligesom Jesper har sine fejl, må man erkende, at jeg også har mine fejl, siger hun i programmet ifølge BILLED-BLADET.

Kæresten erkender også, at hun igennem tiden har fået et ekstremt behov for kontrol især overfor sin elskede.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Jesper Skibby irriteret

Det kommer blandt andet til udtryk ved, at Mette gerne vil bestemme, om Jesper skal tage en lur, fodre hunden, spise eller pille rejer på en bestemt måde.

Det har vakt irritation hos den tidligere cykelrytter, der på et tidspunkt spørger Mette, om hun vil hente en ble til ham også.

For at forbedre sit jeg, så har Mette Røpke søgt svar i det spirituelle univers, hvor hun blandt andet besøger en shamanistisk healer.

Vi håber på det bedste for Jesper Skibby og kæresten!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version