Jesper Vollmer har støttet sin hustru før premiere: Vartede Annette op

TV-kokken Jesper Vollmer har været en god støtte for Annette Heick op til premieren på ’Pennevenner’, hvor han har sørget for at varte hende op, så godt han kan.

Der har været nok at se til for den altid travle Annette Heick op til premieren på hendes aktuelle stykke ’Pennevenner’, og her har Jesper Vollmer vist sig som en god ægtemand undervejs.

For han har været særlig opmærksom på, at hans hustru har haft travlt, og derfor har han bakket godt op derhjemme.

Det viste sig ikke mindst, da Annette Heick holdt pressemøde i ægteparrets hjem i Holte, hvor Jesper Vollmer sørgede for at servere kaffe og te.

– Det er fedt, at presset er overstået. Annette har jo lavet den her slags før og skrevet stykker, og der er altid travlt til sidst. Det er hårdt og har været en pissehård periode, siger Jesper Vollmer til Newsner Danmark.

Eliot Vollmer Heick Jesper Vollmer Storm Vollmer Heick
Foto: TivoliTV

Søn skal på turné

Men TV-kokken har med egne ord ”gjort alt for hende” og vartet hende op båden i fasen op til men også efter.

– Annette har jo selv lavet stykket, og historien bag er jo sød. Det med at være pennevenner var jo noget, man gjorde engang, og Annette har jo så gemt de her breve, forklarer Jesper Vollmer om ‘Pennevenner’.

Men ikke nok med, at konen har fart – det gælder også for Jesper Vollmers teenagesøn Eliot, der snart skal med sin mor og morfar på turné.

– Jeg spiller jazz, har været radiovært og producer. Jeg elsker musik, har været dj, og så spiller jeg også trommer. Jeg har også været på musikhøjskole, og det var en fed oplevelse, siger Eliot Vollmer Heick.

Hans lillebror Storm er også musikalsk, og han har faktisk haft Caspar Phillipsons søn, Silas, som klaverlærer, og han er faktisk også en del af stykket ‘Pennevenner’.

Hvor er Jesper Vollmer bare en skøn ægtemand!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version