Jim Lyngvild kaster sig ud i nyt eventyr efter slots-fiasko: Denne vanvittige drøm vil han realisere

Modeskaber Jim Lyngvild kaster sig nu ud i en vanvittig satsning, efter løbet af Harridslevgaard Slot gik i vasken sidste år.

Det er vist ikke en underdrivelse at sige, at købet af Harridslevgaard Slot på Fyn sidste år ikke helt gik, som Jim Lyngvild havde håbet på.

Handlen gik nemlig i vasken, da modeskaberen ved nærmere øjesyn ikke var helt tilfreds med slottets tilstand, hvilket ikke ligefrem vakte begejstring hos sælger Francesca Schmiko.

Men nu har Jim Lyngvild slikket sårene, og han er nu klar til at kaste sig ud i endnu et vanvittigt projekt i samme boldgade.

Der er denne gang tale om Rosenholm Slot på Djursland, hvor Jim Lyngvild nu skal dele ud af sine kreative ideer.

– I går havde jeg og Trine møde med familien Rosenkrantz og bestyrelsen. En af mine rigtig gode venner, Boris Rosenkrantz, som er direktør for Rosenholm slot, spurgte mig, om jeg ville hjælpe med at kysse Tornerose til live, siger Jim Lyngvild til BILLED-BLADET.

Roser tænder folk

Med andre ord skal modeskaberen nu kaste sig ud i at skabe Nordeuropas største rosenpark, hvilket giver ganske god mening for ham.

Han har nemlig skrevet en bog om roser, fået opkaldt en rose efter sig, og så har han desuden været vært for Rosenfestivalen i Bogense to gange.

Jim Lyngvild forklarer, at roser virkelig er noget, der tænder folk på den gode måde, fordi de nærmest er magiske, og så er der nogle rosentyper, som bier virkelig elsker.

Jim Lyngvild
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Klima gavnes

Ved at skabe den store rosenpark kan han dermed også gøre noget godt for biodiversiteten og klimaet, og skal forureningen mindskes, er det oplagt med turistattraktioner på dansk grund.

En af planerne er, at der skal laves en stor labyrint i parken, der skal være fuld af smukke roser, og i midten af labyrinten skal være et særligt kongeligt element.

Boris Rosenkrantz’ oldemor lensbaronesse Christiane Rosenkrantz var nemlig ven af kongehuset, og det er en historie, som Jim Lyngvild gerne vil formidle.

Tornerose er i kisten

Han mener, at Rosenholm slot er et eventyrslot – nærmest et Tornerose-slot – og derfor mener han, at der skal være en glaskiste, hvor Tornerose ligger.

Den eventyrlige modeskaber og hans partnere på projektet vil gå i gang med arbejdet til sommer.

Vi ønsker Jim Lyngvild held og lykke med projektet!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!