Jørgen de Mylius har nydt sin sommer: Her er hans skønne ord

Radioværten Jørgen de Mylius har nydt sin sommer med hustruen Inger, hvor de to har været på cruise i Kroatien.

Det var tid til en dejlig hyggestund med hustruen, da radiovært Jørgen de Mylius fornyligt lagde vejen forbi Tivoli for at se forestillingen ‘Pennevenner’.

De seneste måneder har budt på en skøn sommer for ægteparret, der glædede sig til at se Annette Heicks nyeste stykke om sin farfars historie.

Tilbage i 1970’erne indledte han nemlig en korrespondance med en amerikansk penneveninde, der fulgte ham helt til hans død.

– Ja, vi glæder os til at høre noget god 70’er-musik og se Annette. Det bliver stort. Vores sommer har budt på cruise i Kroatien, og det har bare været en fantastisk sommer, slog den erfarne radiovært fast.

Jørgen de Mylius fejret

Jørgen de Mylius kunne i starten af året fejre sit 60-års jubilæum hos DR, og det skete selvfølgelig i selskab med familien, der består af radioværtens fem børn.

Døtrene Louise og Sofie samt sønnen Oliver er fra radioværtens første ægteskab, mens hans med hustruen Inger har døtrene Rose og Camill.

I en alder 77 år arbejder Jørgen de Mylius stadig for DR – primært for kanalen P5, hvor han har en række forskellige programmer.

Joergen de Mylius
Foto: TivoliTV

Tradition holdt i hævd

Hen over sommeren har det primært været programmet “Sommer med Mylle”, hvor der blev spillet en række sommermelodier, som lytterne har kunnet nyde.

Men der har også været en særlig tradition, som familien altid skal nå, og som radioværten også har holdt i hævd i år.

– Vi skal i sommerhus i Tisvilde, og så har jeg en del af familien, som har hus på Kreta, og hvert år rejser vi derned, fortalte Jørgen de Mylius til BILLED-BLADET tilbage i juli.

Hvor er det bare skønne ord fra radioværten!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version