Jørgen Leth indlagt på hospitalet

De to kommentatorlegender Jørgen Leth og Jørn Mader har måttet aflyse et foredrag, der ellers var planlagt tirsdag aften. Årsagen kommer på en trist baggrund.

Jørgen Leth er blevet indlagt på hospitalet, efter han i weekenden er kommet ud for en ulykke.

Derfor er foredraget “Den sidste tour”, som makkerparret Jørgen Leth og Jørn Mader skulle have stået for tirsdag aften, aflyst. Det skriver Din Avis Aarhus.

Mens Jørgen Leth er blevet indlagt på hospitalet, er også Jørn Mader blevet syg. Derfor må de mange gæster nu vente på, at begivenheden bliver rykket til en anden dag.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Jørgen Leth Foto: Torben Huss/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Jørgen Leth fortryder ikke sex med kokkens datter: Her er hans nye ord om sagen

Ikke første gang

Foredraget skulle ellers være afholdt i Musikhuset i Aarhus, hvor TV2’s tidligere kommentator-duo skulle fortælle om deres liv, karrieren og makkerskabet. Og selvfølgelig cykelsporten.

De to kommenterede sammen på cykelløbet “Tour de France” og guidede danskerne igennem de mange etaper op gennem 90’erne.

Og det er desværre ikke første gang, at foredraget bliver aflyst.

Oprindeligt skulle begivenheden have fundet sted allerede sidste år i september, men også dengang satte sygdom en stopper for foredraget.

LÆS OGSÅ: Jørgen Leth bryder grædende sammen: Svær samtale om døden

Indlagt på hospital efter ulykke

Og aflysningen kommer endnu engang på en trist baggrund.

Jørgen Leth er nemlig blevet indlagt på hospitalet efter et fald i weekenden. Det kan Din Avis Aarhus oplyse på baggrund af en mail, der er blevet sendt rundt til billetindehaverne.

– De kan uafhængigt af hinanden desværre ikke tage turen til Aarhus og må begge melde afbud til arrangementet i morgen d. 21.03.2023. Jørn er blevet syg – og Jørgen er i weekenden desværre faldet så uheldigt, at han pt. er indlagt. Vi sender dem begge masser af tanker og ønsker god bedring, lyder det i mailen, som Din Avis Aarhus er i besiddelse af.

Jørgen Leth er 85 år gammel og Jørn Mader er 75 år. 

Nu sender vi god bedring til både Jørgen Leth og Jørn Mader i kommentarsporet på Facebook.

Exit mobile version