Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Johannes Langkilde viser billede frem efter nærkontakt med fødselsdagsgave: Så galt gik det

Den populære tv-vært Johannes Langkilde kunne mandag fejre sin fødselsdag, men han kom lidt i problemer med en af gaverne.

Til en fødselsdag hører gaver til fødselaren, og det gjaldt også, da tv-værten Johannes Langkilde mandag fyldte år. Her blev tv-værten 47 år.

Johannes Langkilde har siden 2013 været ansat på DR, hvor han har stået i spidsen for flere forskellige ting. Han har blandt andet arbejdet som USA-korrespondent, vært på ‘Det politiske talkshow’ og stået i spidsen for Fællessang og flere valgudsendelser.

Johannes Langkilde kom til DR fra konkurrenten TV 2, hvor han i mange år var en af stationens mest populære nyhedsværter.

I går mandag kunne han så fejre, at han fyldte 47 år. Men da han kom i nærkontakt med en af gaverne, kunne det været gået helt galt.

Akutopgave til frisør

Han fik en pizzaovn i fødselsdagsgave. Det fortæller han i et opslag på Instagram, hvor han har delt et par billeder fra dagen. Gaven vakte glæde og skulle selvfølgelig straks bruges.

– Man bliver tilsyneladende ikke klogere med alderen, starter han opslaget og fortsætter:

– I går fyldte jeg 38 plus moms og årets gave var en fed pizzaovn, som jeg straks gik i gang med at lege med. Pizzaerne blev forrygende gode, for ovnen kan nemt blive 500 grader varm.

Men der var et men.

– Hvad jeg ikke lige tænkte over, var at pandehåret naturligvis blir’ svitset, når man inspicerer pizzaen lidt for tæt på varmen.

I opslaget har han delt et billede af, hvordan det ser ud, når man har været i nærkontakt med en pizzaovn.

Det lyder fra ham, at en af ‘Aftenshowets’-frisører nu kommer på en akutopgave efter hans nærkontakt med fødselsdagsgaven.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Det var godt, at der ikke skete mere! Nu hjælpes vi ad med at ønske Johannes Langkilde tillykke med dagen i går og alt det bedste fremover!