Jonas Vingegaard deler nyt om privatlivet: Her er hans ærlige ord om udfordringen

Jonas Vingegaard

Foto: Shutterstock

Udfordringer på privatfronten gjorde, at cykelrytter Jonas Vingegaard i februar måtte droppe træning forud for stort cykelløb, og nu taler han ud om omstændigheden.

Der har været stor mystik om den private årsag, der gjorde, at cykelrytter Jonas Vingegaard tilbage i februar måtte sætte sin træning standby forud for stort cykelløb.

Inden han skulle køre O Gran Camino måtte han nemlig haste hjem for at være sammen med kæresten Trine og deres datter Frida.

Hvad årsagen var, fik offentligheden aldrig at vide, men da Jonas Vingegaard senere kørte et skidt løb i Paris-Nice, forlød det, at privatfronten stadig drillede.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard overrasker med ny Tour-trøje: Denne særlige detalje siger alt om ham

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard måtte haste hjem: Det siger han om situationen i familien

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard i et særligt øjeblik med familien: Nu fortæller han om det rørende gensyn

Kapitel er overstået

Nu sætter den nordjyske Tour de France-vinder så ord på, hvordan det forholder sig omkring den mystiske udfordring i privatlivet.

– Jeg vil ikke ud med, hvad det nu engang var. Men man skal ikke være bekymret for det nu. Det er et overstået kapitel, og det er ikke noget, vi skal tænke over længere, siger han nu til TV 2 Sport.

Cykelrytteren understreger også, at hans præstation i Baskerlandet Rundt, hvor han vandt, viser, at den private udfordring er fortid.

Foto: Shutterstock

Formen er god

Jonas Vingegaard opfatter altså sig selv som værende i fin form, og han lover, at de danske cykel-fans godt kan begynde at glæde sig til sommerens Tour de France, der starter i Spanien den 1. juli.

For her kommer sidste års vinder nemlig til at være “på 100 procent”, som han formulerer det.

Vi krydser fingre for Jonas Vingegaard!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version