Jonas Vingegaard har indgået ny kontrakt: Særligt én ting var vigtig for kæresten Trine

Cykelrytter Jonas Vingegaard er indgået ny kontrakt med Jumbo-Visma, og her har kæresten Trine været med til at sikre tryghed omkring ham.

Fremtiden er sikret de næste tre år for den 26-årige cykelrytter Jonas Vingegaard, der netop har indgået en ny kontrakt med sit hollandske hold Jumbo-Visma.

Kontrakten er forlænget indtil 2027 og har ikke nødvendigvis forgyldt det unge talent, men hans ni år ældre kæreste Trine har været med til at sikre Jonas Vingegaard gode forhold.

Hun har ønsket, at der var tryghed omkring cykelrytteren men, og at han kan blive ved med at udvikle sig.

LÆS OGSÅ: Nu kritiserer kæresten Jonas Vingegaard

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaards kæreste overrasker: Her afslører hun familiens planer for fremtiden

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard indgår ny kontrakt: Pengene går til kærligheds-gaver

– Nu har jeg været inde over kontrakten. For os er det meget vigtigt, at der er tryghed omkring Jonas. Og så er vi ikke nogen, der forlanger de højeste summer, siger hun til B.T.

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Pengesum forhøjet

Da Jonas Vingegaard kørte sig til en andenplads i Tour de France tilbage i 2021, blev B.T. bekendt med, at hans forlængelse med Jumbo-Visma sikrede ham 11 millioner kroner om året.

Efter han vandt Tour de France sidste år, er denne pengesum ganske givet fint forhøjet.

Hele vejen igennem har kæresten Trine Marie Hansen været med til at sikre Jonas Vingegaards udvikling som cykelrytter og leder, og han har da også flere gange fremhævet, hvor meget familien betyder for ham.

– Han har taget enorme skridt, siden han kom til. Både i forhold til præstationer, men også hvordan han opfører sig og håndterer presset, har Jumbo-Visma sportsdirektøren Grischa Niermann tidligere udtalt til B.T.

Han peger også på, at Trine har givet Jonas Vingegaard mere selvtillid og fået ham til at tro på, at han er verdens bedste cykelrytter.

Hvor har de bare et skønt samarbejde de to!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!