Jonas Vingegaards hårde prioritering: Her siger han klart nej

Jonas Vingegaard

Foto: Shutterstock

Cykelrytter Jonas Vingegaard har valgt at prioritere benhårdt, når han vælger de cykelløb, han skal køre.

Selv om han sidste år vandt Tour de France på flotteste vis, så er det ikke meget, man har set til Jonas Vingegaard i øvrige cykelløb i år.

Søndag lagde han fra land i årets Critérium du Dauphiné, og det er kun det fjerde løb, nordjyden kører i år.

Han kører slet ikke endags-løb længere og etape-løbene er nøje udvalgt med henblik på sejre, der kan køre ham godt i stilling til årets Tour de France.

– Nu stiller jeg kun op, når jeg tror, jeg kan vinde. Jeg har valgt endagsløbene fra for at fokusere på det, jeg er god til. Det er i etapeløb, jeg præsterer bedst, siger han ifølge Se og Hør.

Løb er stor prioritet

Cykelrytteren afslører også, at han gerne sige nej til et løb, hvis formen ikke er god, så han kan fokusere på træning i stedet.

Han afslører også, at det er vigtigt, at han får slappet af inden et løb og bagefter, hvis han skal købe optimalt, og det kommende Tour de France har været hans førsteprioritet.

Frygten er nu, at han skulle styrte i det berømte løb, men hans sæson har stadig været tilfredsstillende, fordi han har vundet Baskerlandet rundt.

Desuden gik han også sejrrig ud af O Gran Camiño og blev nummer tre i Paris-Nice, og nu går han efter en god placering i Critérium du Dauphiné.

Foto: Shutterstock

Vi hepper på Jonas Vingegaard!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version