Jonas Vingegaards hyldede Trine på scenen: Her er hans søde ord

Tour de France winner Jonas Vingegaard is celebrated in his home town of Glyngoere, Northern Jutland on Thursday 27 July 2023. Here he is on stage at the local stadium with his wife Trine.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

De sidste par dage er Jonas Vingegaard blevet hyldet for sin sejr i Tour de France, men det var ikke kun den 26-årige cykelrytter, der modtog skønne ord på scenen i Glyngøre.

Cykelrytteren Jonas Vingegaard er i dagevis blevet hyldet for at vinde årets Tour de France. Søndag kunne den 26-årige rytter for anden gang i sit liv blive hyldet i Paris, hvor han stod øverst på podiet.

Siden fulgte en kæmpe fejring i København, da han ankom til Danmark onsdag, og i går fortsatte fejringen i hjembyen Glyngøre.

Søde ord til Trine

Men Jonas Vingegaard tog ikke kun imod ros, han sendte i den grad søde ord til sin kone, Trine.

– De sidste fem år er det mest min kone, Trine, der har formet mig, sagde Jonas Vingegaard på scenen ifølge Billed-Bladet og uddybede:

– Eller hun har været med til at udvikle mig i den retning, jeg har udviklet mig i. For fem år siden var jeg meget usikker på mig selv. Det er jeg ikke rigtig længere. Hun har helt klart hjulpet mig rigtig meget og gjort mig til den person, jeg er i dag.

At Jonas Vingegaard er et stort familiemenneske, kan ingen være overraskede over efterhånden. Han taler ofte om sin familie, og familien har stået klar ved hans side de fleste dage, når han er kommet over målstregen.

Jonas Vingegaard blev tidligere i år gift med sin elskede Trine.

Sammen har de datteren Frida, der også har været en stor støtte undervejs i livet. Eksempelvis brugte den lille familie hviledagene sammen, så Jonas Vingegaard kunne få tanket familiebatterierne op.

Hvad tænker du, om hans ord til hustruen? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarspor på Facebook.

Exit mobile version