Jonas Vingegaards kæreste er hans store beskytter: Sådan passer hun på ham

Jonas Vingegaard

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Cykelrytter Jonas Vingegaard er blevet en ombejlet herre, efter han vandt Tour de France, men forrest går kæresten Trine for at beskytte ham.

Cykelrytter Jonas Vingegaard var i den grad på alle læber, da han sidste år vandt Tour de France, og det har også givet et øget fokus på den unge mand.

Heldigvis har han den ni år ældre kæreste Trine Marie Hansen, der går forrest og tager beslutningerne omkring, hvad han skal bruge sin tid på.

Det frigiver Jonas Vingegaards energi til at fokusere på andre ting, men det har også givet hans kæreste et lidt skrapt image.

– Tit synes folk, at jeg er den skrappe dulle. At det er mig, der bestemmer. Men hvad de ikke ved er, at det også er din beslutning, siger Trine Marie Hansen til B.T.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaards kæreste overrasker: Her afslører hun familiens planer for fremtiden

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard har indgået ny kontrakt: Særligt én ting var vigtig for kæresten Trine

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard deler nyt om privatlivet: Her er hans ærlige ord om udfordringen

Familie er synlig

Både invitationer, forventningerne og kravene er nemlig blevet større til det store cykel-talent, men hans største prioritet er stadig familien og hans cykelhold.

Lige nu er Jonas Vingegaard på højdetræningslejr forud for årets Tour de France, men først skal han køre optaktsløbet Critérium de Dauphiné.

Familien, der også tæller svigermor Rosa Kildahl, har desuden også været en synlig støtte, når cykelrytteren har kørt sine løb.

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Rosa bringes frem

Dog var Jonas Vingegaards egne forældre, Karina og Claus, ikke tilstede under sidste års Tour de France og desuden heller ikke ved hans sejr under Champs-Élysées.

– Jeg tror, at det er pressen, der bringer Rosa frem. Hun lever af at lave presse og tv. Jonas’ forældre lever af noget andet, så det er helt naturligt, siger Trine Marie Hansen til B.T.

Hvor er det godt, at Jonas Vingegaard har sin Trine!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version