Jonas Vingegaards store skuffelse med familien: Festen levede ikke op til forventningerne

Jonas Vingegaard

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Cykelrytteren Jonas Vingegaard holdt nytår med familien og nogle venner i Spanien, men små børn lagde en dæmper på løjerne.

Der har været fuld gang i pedalerne for cykelrytteren Jonas Vingegaard over den seneste tid, hvor han lige nu er i gang med etapeløbet Paris-Nice med Tadej Pocagar som hård konkurrent.

Forleden gik han sejrrig ud af O Gran Camiño og havde på forhånd trukket overskrifter, da han forud måtte prioritere familien over karrieren.

Offentligheden fandt aldrig ud af, hvorfor Jonas Vingegaard pludselig måtte haste mod familien i Malaga.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard bygger hus til svigermor: Kæresten sendte ham vild status på projektet

Parret fejrede nytår

Men at cykelrytteren er et stort familiemenneske ved de fleste, og nu fortæller han også om et særligt nytår, han har fejret med kæresten Trine og datteren Frida.

Familien har nemlig opholdt sig i Spanien siden slutningen af december og har her fejret nytår med et vennepar.

– Vi havde et vennepar dernede, og det var rigtig hyggeligt men med små børn i huset, var det ikke den vilde fest. Vi havde lejet en lejlighed, og så lavede vi noget god mad. Og det var det, siger Jonas Vingegaard til B.T.

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Svigermor flytter ind

Normalt er familien ellers bosat i Glyngøre, men træningen har altså bragt ham til Spanien.

Sideløbende er der gang i et stort byggeprojekt hjemme i Glyngøre, hvor Jonas Vingegaards svigermor skal flytte ganske tæt på ham og resten af familien.

Her bygger de et nyt hus på den grund i Glyngøre, hvor Jonas Vingegaard og hans kæreste har boet, inden de sidste år flyttede i et andet hus.

Når det står færdigt, skal Rosa Kildahl og hendes mand Carsten leje det af datteren og svigersønnen, der glæder sig til, at familierne kommer til at indordne sig på den måde.

Mon ikke Jonas Vingegaard havde en god aften alligevel!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version