Foto: Franck Robichon/EPA/Ritzau Scanpix

Kær video: Viktor Axelsens døtre spreder julestemning

Julen nærmer sig med hastige skridt, og hjemme hos Viktor Axelsen og familien har julestemningen også indfundet sig. I en ny kær video danser døtrene rundt med juleoutfits i Dubais varme.

Viktor Axelsen og familien bor i Dubai, og selvom der ikke falder meget sne i ørkenstaten, så har julestemningen indfundet sig hos den danske badmintonstjerne og familien.

Viktor Axelsen og hustruen Natalia Koch Rohde er døtre til to piger: Vega og Aya. I en ny video kan man se de søde små piger på henholdsvis 1 og 3 danse rundt rundt, mens man kan høre den klassiske julesang ‘ingle Bell Rock’.

De to piger er klædt i rødt og hvid, og selvom det giver julestemning i sig selv, så giver pigernes hårpynt den sidste stemning.

Pyntet til jul

I videoen af pigerne, som Natalia Koch Rohde har delt på Instagram, har de to små piger hver deres skønne julepynt i håret.

Storesøster Vega har fået en klassisk nissehue på, mens lillesøster Aya har en fin hårbøjle i håret. Den er grøn med fine grantræer på.

I videoen kan man ikke bare se, hvordan pigerne danser til julemusikken, men også hvordan Vega selv er med til at synge og hvordan hun får sig en tur i en lille kane med rensdyr på.

Farmand Viktor kan gå på juleferie med god ro i maven. Han er stadig nummer et på mændenes verdensrangliste i badminton.

Du kan se videoen herunder eller ved at trykke HER.

Hvor er det bare et par kære døtre, som Viktor og Natalia har! Nu hjælpes vi ad med at ønske familien alt det bedste fremover og rigtig glædelig jul.