Kandis-Johnny deler skønt familiebillede: Så stor er hans søn blevet

Kandis-Johnny har fejret sin søn Nicklas’ 11-års fødselsdag, og nu deler han et skønt billede fra dagen.

Søndag var en stor dag i Kandis-Johnnys familie, for her kunne sønnen Nicklas’ 11-års fødselsdag nemlig fejres, og det har musikeren delt med sine mange fans.

Her smiler Nicklas stort til kameraet, mens han sidder med et flag i hånden hjemme i privaten i Hurup.

– I dag fejrer vi fars dreng, som bliver 11 år. Tillykke Nicklas 🇩🇰🇩🇰🎉☀️☀️, skriver han i teksten.

Se billedet herunder eller klik her.

Nicklas sang selv

Nicklas, der efterhånden er ved at blive en stor dreng, har allerede vist sig et særligt talent for musikken, for han har allerede været med sin far på scenen.

– Sidste gang sang han et stykke helt selv. Det kunne folk slet ikke stå for, sagde Gitte Mortensen i 2020 til BILLED-BLADET.

Her var det en sang af farfar Bjørn Hansen, der er kendt fra Bjørn & Okay, som Nicklas sang, men det var drengens plan at lære flere af sin fars sange også.

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Johnny Hansen forelsket

I forvejen er Johnny Hansen far til to døtre, som han har fra ægteskabet med Helle Bekhøj, Cecilie og Caroline, og han er også blevet morfar til en lille pige.

Efter sin hustrus selvmord tilbage i 2008, forelskede Johnny Hansen sig igen i sin nuværende kone, Gitte Mortensen, som han har fået en søn med.

De to mødtes ved en Kandis-koncert tilbage i 2009, og i 2012 fik de så deres første fælles barn, og ægteparret blev så gift i 2014.

Hvor ligner det bare en skøn fødselsdag!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!