Kandis-Johnny fik en gigantisk regning: Nu taler han ud om chokket

Sangeren Johnny Hansen fik et kæmpe chok, da han forleden modtog stor regning for reparation af sin bil.

Det var en af de dyre dage at være Johnny Hansen, da han forleden modtog en gigantisk regning for reparation af sin Porsche.

Musikeren har aldrig lagt skjul på, at han er vild med biler, men det kan godt komme til at koste dyrt, når de er oppe i en vis prisklasse.

Den seneste regning indrømmer han, havde den effekt, at han måtte stirre ud i luften, efter han havde modtaget den.

– Jeg har lige fået én af dem, fordi jeg har fået lavet bremser på min Porsche, og det kostede mig lige 38.000 kroner. Hold da k…, siger Johnny Hansen til B.T.

Hustru kører Porsche

Fordi hans Porsche er bygget til at køre hurtigt, er bremserne nemlig overdimensionerede, og det koster altså på pengepunge, når bilen skal repareres.

Lige nu er Johnny Hansen den heldige ejer af en Porsche Panamera og en VW Multivan, og det er hans hustru Gitte, der kører den dyre bil privat.

Den anden bil benytter dansktopmusikeren, når han er ude at spille koncerter, og det med biler har altid været lidt af en hobby for ham, fordi han kører så meget i forbindelse med jobbet.

Johnny Hansen
Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix

Glæden skal være der

Det er en bil med syv sæder, så det er muligt at have et lille anlæg med ud over en tre-fire mand, og den får kørt omkring 100.000 kilometer om året.

Johnny Hansen kan godt lide, at der både er noget komfort og sikkerhed, så der også er en glæde ved at køre langt.

Faktisk mente kørelæreren i sin tid ikke, at Johnny Hansen havde brug for mere end fire en halv køretime, da han tog kørekort, fordi han havde så godt styr på rattet.

Johnny Hansen kørte

På forhånd havde den unge mand taget traktorkørekort, og derfor var det også en nem sag for ham at tage kørekort.

Det var ikke længe efter, at den unge Johnny tog ud at spille til sit første bal, og sådan har det ellers fortsat lige siden.

Lige nu fylder det meget hos Johnny Hansen, om han skal anskaffe sig en elbil, men han har svært ved at se, hvordan det skulle være muligt for ham at holde ind for at lade op under sine turnéer.

Vi håber, at Johnny Hansen kommer sig over det store chok!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!