Kandis-Johnny har tabt sig 15 kilo: Nu taler hustruen ud om sin store bekymring

Hustruen Gitte er stolt over, at Kandis-Johnny har tabt sig 15 kilo ved at lægge livsstilen om og fortæller ærligt, at hun har været bekymret over hans overvægt.

Der er blevet meget mindre af Johnny Hansen fra Kandis, der har tabt sig 15 kilo, efter han i januar besluttede sig for sig for en ny livsstil.

Det har ikke mindst glædet hans hustru Gitte Hansen, og hun kan tydeligt mærke forskel på Johnny Hansen både fysisk men også psykisk.

Forsangeren har nemlig mere energi og er ikke så træt, og Gitte Hansen kan også mærke det på dansktopmusikerens humør.

– Jeg er da megastolt. Det er jo et ønske, han har haft i mange år. Det er sejt, og når han sætter sig et mål og siger “nu er det nu”, så går han all in, siger Gitte Hansen til BILLED-BLADET.

Hustru var bekymret

Gitte Hansen indrømmer også åbent, at hun har været bange, og det har hustruen også sagt ærligt til sin mand, for hun vil være ked af at miste ham.

Gitte Hansen synes nemlig, det ville være alt for tidligt at tage afsked med Johnny Hansen, der kun er 58 år, hvis hans livsstil skulle ende med at gøre det af med ham.

– Det er svært at holde sin krop sund, når man kører på landevejen, har 286 jobs om året og lever af mad fra tankstationer, har Johnny Hansen tidligere udtalt til Ekstra Bladet.

Forsangeren har godt være klar over, at han har været ude på et sidespor, da hans blodtryk har været meget højt, og hans far på et tidspunkt har måtte køre ham på hospitalet.

Johnny Hansen Gitte Hansen
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Ærlige ord fra Gitte Hansen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version