Kandis-Johnny måtte takke nej til ‘Vild med dans’: Her er årsagen

Kandis-Johnny

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Dansktopmusikeren Kandis-Johnny har ikke været interesseret i at deltage i TV 2-succesen “Vild med dans”.

Selv om Kandis-Johnny gennem tiden har været frisk på det meste, så er det blevet til et nyligt “nej tak” til at deltage i seer-hittet “Vild med dans”.

Han er nemlig helt med på sine egne begrænsede evner indenfor dansens univers, og derfor har han valgt at skåne seerne for den knapt så flatterende oplevelse.

– Jeg er lige blevet tilbudt at komme med i “Vild med dans” for anden gang. Det kan jeg ikke. Jeg danser ikke. Jeg ville få Allan Simonsen til at ligne John Travolta på et dansegulv, erkender han i radioprogrammet “Tsnunami”.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny deler chokerende nyhed om fremtiden

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny deler spændende karriere-nyhed

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny afslører: Dette lovede jeg Leo, før han døde

Knæ er medtaget

Kandis-Johnny citerer desuden Johnny Madsen på humoristisk vis ved at sige, at dem, der danser, er dem, der ikke har råd til at stå i baren.

Dansktopmusikerens knæ er desuden heller ikke helt på toppen, efter han deltog i “Fangerne på fortet”, og knæet er nu så medtaget, at han faktisk ikke kan sidde på hug.

Noget tyder da også generelt på, at Johnny Hansen fra Hurup er inde i en fase af sit liv, hvor han meget nøje vurderer, hvad han skal bruge sin tid på.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Turné drosles ned

I år fejrer han nemlig sit 40-års jubilæum, og i den forbindelse har han planer om at drosle ned på at turnere land og rige rundt.

– Jeg tænker at drosle ned på et niveau – ikke et hygge-niveau – men et, hvor min krop og min alder kan være med til det. Det er nok lige om hjørnet, har han sagt i TV-programmet “Linse på tur”.

Ærlige ord fra Johnny Hansen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version