Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Kandis-Johnnys store succes: Deler rørende besked

Musikeren Johnny Hansen har taget danskerne med storm med anmelderrost film. Nu åbner han op om, hvad det har betydet for bandet.

I sidste år var filmen ‘Kandis for livet’ en af årets allermest roste danske film.

Nu åbner filmens hovedperson, Johnny Hansen, op om, hvad den rørende omtale har betyder for bandet. Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Anmelderrost film

Ifølge Ekstra Bladet var filmen ‘Kandis for livet’ en af årets mest omtalte danske film, såvel som den mest streamede dokumentar på DR.

Af anmeldere blev filmen beskrevet som en film om fællesskab og ensomhed, da den blandt andet belyser mennesker, som udefra ses som særlinge.

Filmens rørende omtale har gjort indtryk på Kandis-Johnny og bandet, som nu oplever en ny form for opmærksomhed.

Deler rørende besked

Filmen er blevet rost til skyerne, og nu deler Johnny Hansen en rørende besked om, hvad det har betydet for bandet.

– Du fatter ikke, hvad den film har gjort for os. Det er helt vildt. Men vi gør jo ikke andet, end vi har gjort i alle 34 år. Vi startede i små forsamlingshuse og på små kroer, hvor vi var tæt på publikum, og det har vi jo egentlig bare holdt ved, siger Johnny Hansen blandt andet til Ekstra Bladet.

Johnny Hansen påpeger her, at bandet er det samme som før, men at forholdene nu er anderledes, da de små scener er skiftet ud med nogle større og bandet nu kører rundt i en lastbil i stedet for i en kassebil.

Læs også: Kandis-Johnny afslører stor TV-nyhed: Overrasker i selskab med særlig kendis-stjerne

Del dine tanker i kommentarfeltet under artiklen på Facebook.