Karina Frimodt sætter ord på Jens Wernes død: Her er hendes svære tanker om tragedien

Danser Karina Frimodt mindes Jens Werner, der døde tirsdag efter længere tids kræftsygdom og deler rørende tanker om hans tidlige død.

Det kom som et chok for de fleste, at nyheden om tidligere ‘Vild med dans’-dommer Jens Werners død kom ud i går.

Det var tilbage i foråret 2023, at den erfarne danser fik konstateret kræft, men her var meldingen, da ‘Vild med dans’-kendissen bestemt ville blive helbredt.

Sådan gik det som bekendt ikke, og Jens Werners gæsteoptræden i ‘Vild med dans’ sidste år blev altså hans sidste.

Tanker går til familie

En, der har arbejdet tæt med Jens Werner gennem årene er ‘Vild med dans’-danser Karina Frimodt, der virkelig er ramt af den triste nyhed.

– Jeg vidste faktisk ikke, at det var så tæt på. Det er jo alt for tidligt og alt for få år. Mine tanker går virkelig til hans familie, som jeg jo kender rigtig godt fra min tid på deres danseskole, siger Karina Frimodt ærligt til Se og Hør.

Jens Werner var hendes første dansetræner i pardans, og hun betegner ham som en sindssygt dygtig danser og også rigtig dygtig til at lære fra sig.

Karina Frimodt
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Jens Werner var særlig

Dermed er det langt tilbage, at Karina Frimodt husker Jens Werner, og hun tænker nu, at det er synd, at børnene har mistet deres far, og at Anette har mistet sin mand.

Ud over hans evner på et dansegulv vil Karina Frimodt også huske Jens Werners helt særlige personlighed, og hun beskriver, at han “havde sin måde at være på” ikke mindst i ‘Vild med dans’.

Den respekterede Karina Frimodt, selv om hun altid var helt enig i hans gøren og laden, men hun understreger, at alle i Danmark og det meste af dansebranchen ved, hvordan Jens Werner var, og at han ikke vil blive glemt lige med det første.

Livet skal leves

Karina Frimodt har selv oplevet at have kræft, men hun er nu erklæret rask. Hun understreger, at intet kræftforløb er ens, men at det stadig er en hård dom at få.

Under er kræftforløb bliver man dog også bevidst om, at man skal leve livet fuldt ud, hvilket hun også har fornemmet har været tilfældet for Jens Werner.

Samtidig siger danseren, at ingen bør dø så tidligt og på den måde, og at hun finder det rigtig sørgeligt. Hendes tanker går derfor til Jens Werners efterladte lige pt.

Smukke ord fra Karina Frimodt!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!