Karoline fra ‘Den store bagedyst’ har kendt familiemedlem: Nu afslører hun hvem

Som efternavnet antyder så er Karoline Kildahl fra ‘Den store bagedyst’ i familie med Rosa Kildahl, der også er blevet kendt igennem programmet.

Hun har på det seneste foldet sine talenter ud i bage-programmet ‘Den store bagedyst’, men de færreste ved nok, at 16-årige Karoline Kildahl faktisk har et kendt familiemedlem.

Det er ingen ringere end Rosa Kildahl, der også blev igennem programmet tilbage i 2017, som den unge pige er i familie med.

Rosa Kildahl er nemlig gift med Carsten, der er Karoline Kildahls farmors fætter, fortæller bage-talentet til Se og Hør.

– Så det har også været lidt sjovt at følge hende i den sæson, hun var med, og nu er det altså min tur, siger Karoline Kildahl.

Drømmene er store

Det er dog ikke Rosa Kildahl, der har smittet Karoline med passionen for at bage men derimod Karolines mormor, for her blev hun hver jul inviteret med i køkkenet.

Når Karoline Kildahl er færdig med skolen, så drømmer hun om at blive sygeplejerske eller at bage kager.

Den unge pige drømmer nemlig at få sin egen café, hvor hun kan sælge sine hjemmebagte kager – måske i Aalborg, for hun vil nemlig gerne blive i Nordjylland.

Karoline Kildahl
Foto: DR

Exit var lettelse

I lørdags blev Karoline Kildahl dog den tredje til at forlade programmet, men nu vil hun udnytte tiden til at være mere sammen med familien.

– Det var da træls. Men det var samtidig lidt en lettelse, fordi det var så hårdt at være med. Så jeg nød på en eller anden måde, at jeg ikke skulle bage flere kager, siger hun til lokalavisen.dk.

Vi ønsker Karoline Kildahl held og lykke fremover!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version