Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Kevin Costner og hans yngre kone deler trist besked efter 18 år

Kevin Costners ægteskab, der har varet i 18 år, er ved at nærme sig sin ende, efter konen Christine Baumgartner har anmodet om en skilsmisse.

Christine indsendte skilsmissepapirene mandag, hvori hun, ifølge det amerikanske medie TMZ, har offentliggjort “uforenelige forskelle” som årsagen.

En repræsentant for den Oscar-vindende ‘The Bodyguard’-stjerne har offentliggjort følgende udtalelse:

– Det er med stor sorg at dette sker uden for hans kontrol, og at han er nødt til at være med til at opløse ægteskabet, oplyser mediet.

– Vi beder om at respektere Kevin, Christine og deres børns privatliv, så de får ro til at kunne navigere i denne svære tid.

Læs mere: Trist besked for superstjernen Cher

Læs mere: Midt i svær demenssygdom: Bruce Willis er blevet morfar

Læs mere: 86-årige Jack Nicholson set for første gang i årevis: Nye billeder chokerer

Ønskede ikke flere børn

Costner og Baumgartner blev gift tilbage i 2004. Parret har tre børn sammen: sønnerne Cayden, 15, Hayes, 14 og datteren Grace, 12. Ifølge TMZ har begge parter bedt om at få fælles forældremyndighed.

Det var Kevin Costners andet ægteskab. Han var tidligere gift med Cindy Costner fra 1978 til 1994.

Aldersforskellen mellem Costner og Baumgartner er på 20 år. Costner har tidligere udtalt, at han ikke ønskede flere børn, men hans kone gav ham et ultimatum.

Artiklen fortsætter under billedet…

Kevin Costner
Kevin Costner og Christine Baumgartner. Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Ville ikke vente for evigt

Til mediet Closer Weekly fortalte han tilbage i juni 2018, at han var bange for at gifte sig med Christine, da frygten for ikke at kunne være der som far, holdt ham tilbage.

Christine fortalte, at hun ville vente på ham, men ikke alt for længe.

– Jeg vågnede op og tænkte: “mister jeg en smuk kvinde, der ønsker at være sammen med mig til det sidste, fordi jeg er bange for at sige ja til et barn?”

Selvom han først var tøvende omkring at blive far igen, sagde Costner senere hen, at han var en stolt far.

Kevin Costner er kendt for sine roller i filmene ‘De uovervindelige’, ‘Field of Dreams’, ‘JFK’, ‘Danser med ulve’ og selvfølgelig ‘The Bodyguard’, hvor han spillede overfor Whitney Houston.

I nyere tid har han været med i hitserien ‘Yellowstone’.

Trist, at Kevin Costner og Christine Baumgartner skal skilles efter 18 år sammen – lad os ønske dem og børnene det bedste fremover i denne svære tid.