Kiloene er raslet af Melvin Kakooza: Nu afslører han hemmeligheden bag succesen

TV-værten Melvin Kakooza har tabt 28 kilo, og nu fortæller den populære TV-vært, hvordan det har lykkedes ham.

Der er øjensynligt blevet meget mindre af TV-værten Melvin Kakooza, der faktisk har tabt sig hele 28 kilo over den seneste tid.

Det har blandt andet kunnet lade sig gøre, fordi TV-værten har givet den gas i træningscentret, og så før Melvin Kakooza ikke længere leveret takeaway fra Wolt.

I februar 2021 blev komikeren opereret for en godartet tumor i hjernen, hvor han var sygemeldt noget tid, og det har selvfølgelig ikke hjulpet på vægten.

– Det har været hårdt arbejde. Det er motion, og så er jeg stoppet på noget medicin, som har været med til at hobe det op, siger han ærligt til BILLED-BLADET.

Vægten var høj

Efter sin operation har Melvin Kakooza været igennem forskellige former for genoptræning for at nå den form, han har i dag.

Da TV-værten vejede mest, var vægten oppe på 118 kilo tilbage i sommeren 2022, og sidste efterår var han igen nede omkring 90 kilo.

Egentlig havde Melvin Kakooza håbet på, at det ville gå hurtigere med at tabe de overskydende kilo, men at det var svært gennemføre efter et langt sygdomsforløb.

– Livet efter sygdom kan være en lang rejse, og det går ikke altid så hurtigt, som man kunne tænke sig. Vægten sagde 118 kilo sidste sommer, og energien var næsten helt væk, skrev Melvin Kakooza dengang på Instagram.

Se billedet herunder eller klik her.

Tumor var godartet

TV-værten blev ramt af hjernetumoren lige omkring, hvor han skulle have overtaget jobbet som ‘X Factor’-vært i stedet for Sofie Linde, der var på barsel.

Heldigvis viste det sig, at der var tale om en godartet hjernetumor, der blev opereret væk, men Melvin Kakooza fik hjertestop to dage efter operationen.

– Du skal passe på din hjerne, dit sind, din krop. Jeg er faktisk glad for, at jeg har taget lidt på og er blevet lidt mand. Nu handler det selvfølgelig om, at jeg skal blive usundt fed, udtalte TV-værten på et tidspunkt til L2R2.

Melvin Kakooza
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Hver dag skal nydes

Men dengang sagde Melvin Kakooza også, at det vigtigste var, at hans hoved havde det godt, efter han havde været indlagt i seks uger, hvor han svævede mellem liv og død.

Derfor var hans førsteprioritet at nyde hver dag og være taknemmelig end at have en trænet krop, så han kunne få popularitet på Instagram.

Hvor er det bare godt gået af Melvin Kakooza!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!