Kræftsyge Esben Dalgaards hustru i stor sorg: “Man bliver stærkere af konstant at skulle skubbe på et bjerg”

Skuespiller Esben Dalgaard fik i 2021 konstateret uhelbredelig modermærkekræft, og det har i høj grad påvirket hans hustru Charlotte.

Det har ikke været nemt for skuespiller Esben Dalgaards familie, at han i 2021 fik konstateret uhelbredelig modermærkekræft.

Siden har immunterapi hjulpet Esben Dalgaard til at skubbe sygdommen lidt på afstand, men kræften har alligevel påvirket hans hustru og to døtre.

Sammen med hustruen Charlotte har han nu udgivet bogen ‘Mærket’, hvor hun taler ud om de svære følelser.

– Sorg bliver aldrig mindre. Men du kan vokse dig større og dermed bedre klare den. Man bliver stærkere af konstant at skulle skubbe på et bjerg, siger hun i et interview med avisen.dk.

Datter fik angst

Charlotte kan nemlig ikke bære tanken om at miste Esben Dalgaard, og han betegner ventesorgen som “en lang generalprøve”.

Deres fælles datter Alberte har desuden udviklet angst, efter hendes far fik diagnosen, og det har selvfølgelig fået dem til at stille spørgsmålstegn ved, om de har gjort det godt nok.

Kræften har da heller ikke været nem for skuespilleren selv, for han har været tæt på at blive blind og har i dag udviklet tinnitus.

Olivia Esben Dalgaard og Charlotte Dalgaard
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Kræft er svært

Desuden klør hans krop så meget, at han bliver nødt til at tage medicin hver dag, men Esben Dalgaard er stadig glad for, at det er ham, der er syg, og ikke hans hustru.

Det ville nemlig være svært for ham at være den pårørende til én, der ligesom han lider af uhelbredelig kræft, erkender skuespilleren.

Stærke ord fra Esben Dalgaards hustru!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version