Lars Lilholt opereret for tarmkræft – ramt af komplikationer efterfølgende

Hjemme hos Lars Lilholt Lars Lilholt

Den populære musiker Lars Lilholt er blevet opereret for tarmkræft. Det oplyser Lars Lilholt Band i en pressemeddelelse.

Den 69-årige musiker Lars Lilholt er blevet opereret for tarmkræft. Det oplyser Lars Lilholt Band i en pressemeddelelse.

Lars Lilholt blev opereret for tarmkræft i februar på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Her gik operationen godt, og musikeren blev erklæret kræftfri. Desværre blev Lars Lilholt senere ramt af uventede komplikationer.

Ramt af komplikationer

De uventede komplikationer gjorde, at den populære musiker Lars Lilholt efterfølgende er blevet opereret for tarmslyng og bughindebetændelse. Derfor var han ifølge pressemeddelelsen indlagt i syv uger på Skejby.

Men nu er Lars Lilholt i fuld sving med genoptræningen, og hvad hans mange fans sikkert sætter pris på, så har lægerne givet ham lov til at genoptage sin sommerturne fra 1. juni 2022.

Så første gang han kan opleves på scenen efter den voldsomme omgang vil være den 3. juni, hvor han sammen med bandet optræder i Tivoli Friheden Aarhus.

Desværre betyder det, at de planlagt koncerter i april og maj må aflyses.

Ifølge pressemeddelelsen, så glæder Lars Lilholt sig fantastisk til at komme i gang igen, selvom han er ked af at må aflyse de andre koncerter.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Lars Lilholt forsat god bedring!

Exit mobile version