Lars Løkke Rasmussen jubler – hunden Beauty er hjemme igen: ’Vi er enormt lettede og meget taknemmelige’

Lørdag den 2. januar 2021 blev Lars Løkke Rasmussens hund Beauty forskrækket af kanonslag og forsvandt. Siden har familien og flere frivillige forgæves ledt efter hende.

Men torsdag morgen blev Beauty endelig fundet – blot 150 meter fra familiens hus i Græsted, hvor hun angiveligt var faldet ned i en dyb udgravning.

Det fortæller Lars Løkke i et opslag på Facebook.

Arkivfoto: Bo Nymann/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Her deler han også et billede af hustruen Sólrun og Beauty, som ligger på en briks hos dyrlægen:

– Efter lidt varme tæpper og lidt godbidder er Beauty lige nu til dyrlægen med Sólrun. Hun er lagt i drop, og vi håber hun er ok. Man skal nok være hundeejer for at forstå det her, men vi er enormt lettede og meget taknemmelige, skriver Lars Løkke blandt andet i opslaget.

Han benytter også lejligheden til at takke alle dem, som har hjulpet familien med at lede efter Beauty de seneste dage:

– Det har varmet vores hjerter, at så mange mennesker har engageret sig i eftersøgningen af hende. 1.000 tak til jer alle sammen – og ikke mindst dem i gruppen ”Eftersøgning – Beauty”, der har uddelt flyers og gennemsøgt hele Græsteds omegn over de seneste dage. Hvis tiderne tillod det, ville vi invitere gruppen til ”hundefest” i Græsted, men det kan vi forhåbentlig gøre til sommer, skriver Lars Løkke Rasmussen.

Du kan læse hele hans opslag lige herunder.

Sikke en fantastisk nyhed! Nu ønsker vi Beauty og hele familien alt godt fremover.

Exit mobile version