Lars Mikkelsen med trist afsløring: Voksede op som alkoholikerbarn

Lars

Lars Mikkelsen. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Den danske skuespiller sætter ord på sin barndom, og hvordan den har påvirket ham.

Der er så mange ting, man ikke ser bag facaden.

Det blev seerne virkelig gjort klar over i TV 2-programmet ‘Det store spørgsmål’, hvor Lars Mikkelsen var inviteret til en snak med Hans Pilgaard.

For hvad tænker man egenlig, når man hører efternavnet Mikkelsen.

Forståeligt nok vil manges tanker blive ledt hen på de to skuespillerbrødre Lars og Mads, der har etableret sig som nogle af Danmarks allerstørste stjerner.

Sammen har de et hav af priser, der tæller både Robert- og Bodilstatuetter og til sit eget navn har Lars blandt andet også en Emmy.

Hertil er det blevet til store roller i flere danske storfilm, og så har han også været med i de internationale serier ‘House of Cards’, ‘Sherlock’ og ‘Ahsoka’, hvor han har spillet overfor flere store stjerner.

Selvom man nemt kan tænke, at her er en mand, der har det hele, så afslørede Lars i programmet, at det ikke var sandheden.

Artiklen fortsætter under billedet…

Lars Mikkelsen. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Moren var psykisk syg

I programmet åbnede skuespilleren nemlig op for sin problematiske barndom, hvilket var præget af alkohol.

– Det var alkoholikere og særligt min mor. Hun var psykisk syg, og sådan var det, lød det fra Lars, der ikke ønskede at uddybe det af respekt for sin lillebror, Mads.

Herefter kunne Lars fortælle, at det påvirkede ham på den måde, at han var meget usikker som barn og havde svært ved at koncentrere sig i skolen, hvor han i stedet drømte sig væk.

Det var først i trediverne, at han begyndte at søge efter svar på, hvorfor han var, som han var og det har gjort, at han har brugt en formue på at gå i terapi hos både psykologer og psykoterapeuter.

Selv i dag er skuespilleren stadig mærket af det. I programmet fortæller Lars blandt også, hvordan han skal passe på med at komme til at tale ned til sig selv.

Tak for at dele din historie, Lars.

Lad os sende Lars en varm hilsen i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.

Exit mobile version