Lars overraskede sin Theresia ved deres sølvbryllup: Sang romantisk sang

Lars Ellebye fra “Årgang 0” overraskede i den grad sin hustru Theresia Treschow-Kühl, da de for et par uger siden fejrede forsinket sølvbryllup.

Der var lagt op til en romantisk fejring, da Lars Ellebye og Theresia Treschow-Kühl fra “Årgang 0” den 3. juni kunne fejre et forsinket sølvbryllup.

Egentlig skulle sølvbrylluppet være fejret i 2020 men på grund af corona-pandemien blev festen altså udskudt.

Men så blev dagen altså også fejret med maner, og Lars Ellebye valgte at overraske sin hustru på ganske særlig vis.

Theresia græd

Sammen med en veninde fra Tyskland sang han nemlig Bette Midlers “The Rose” samt Nat King Coles “When I fall in love” for sin elskede.

– Vi fik stående ovationer for sangen. Det var smadder romantisk. Theresia var helt uforberedt og fældede en tåre eller to, siger Lars Ellebye til BILLED-BLADET.

Ægteparret holdt sølvbrylluppet på Restaurant Knapp i Aabenraa med 83 inviterede gæster – heriblandt naturligvis også deres to børn, 23-årige Rachel og 25-årige David.

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Dagen bliver fejret

Gæsterne var fløjet ind fra hele verden, da det sønderjyske ægtepar rejser en del og her har fået venner på hele kloden.

Den 1. juli skal dagen så markeres endnu engang, for det er nemlig den “rigtige” dato for brylluppet, der i sin tid stod i Horslunde Kirke på Lolland.

Denne dag bliver fejret med den nærmeste familie på Aamanns på Refshaleøen, lyder det fra ægteparret.

Hvor lyder det bare som en smuk fejring!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version