“Lille hus på prærien”-Laura forsvandt efter succesen: Sådan ser hun ud i dag

Melissa Gilbert

Foto: Nbc/Album/Ritzau Scanpix

“Det lille hus på prærien” var en elsket amerikansk tv-serie, som det danske folk tog til sig i 1970’erne og 1980’erne. I alt blev der optaget ni sæsoner af den populære dramaserie, som siden er blevet vist i gentagelser utallige gange, blandt andet på TV3.

Hvor mange husker ikke Laura, som vi seere kom til at følge fra hun var barn, til hun blev voksen og selv fik børn!

Hvad mange måske ikke ved er, at der også blev lavet en pilotfilm, før det blev besluttet, at tv-serien skulle optages, som med så mange andre serier. 

“Det lille hus på prærien” er baseret på Lauras eget liv og samtidig lykkedes det instruktør Michael Landon at skildre familielivet og fællesskabet i det lille samfund. Det førte til, at serien fik en varm modtagelse verden over.

Gensynsglæden er stor

Den dag i dag får den nye seere og fans, fordi den går på gentagelse. Det hænger vel sammen med, at temaet i serien er relativt tidløse temaer om familie og social kontekst.

Det er nu 34 år siden, at sidste afsnit af serien blev optaget, og de medvirkende mødes stadig til regelmæssige gensyn. “Laura” spillet af Melissa Gilbert har lavet flere film efterfølgende, men har ikke haft nogen større roller siden sit gennembrud i “Det lille hus på prærien”.

Det gør den tidligere barnestjerne i dag.

TV-serien blev afgørende

Melissa Gilbert og Alison Arngrim som Laura og Nellie i TV-serien dengang.

Tv-seerne kom til at følge Laura gennem hele hendes liv – fra barndommen til hun stiftede sin egen familie.

Siden serien blev sendt, har Melissa Gilbert, der spiller Laura, lavet en musical, hvor hun spiller moderen i familien.

Melissa Gilbert ville passe ind

Men efter tiden som barnestjerne i den elskede serie har livet i Hollywood ikke været så glamourøst for den nu 53-årige skuespiller.

Efter den succesrige start på sin karriere gjorde Melissa Gilbert alt for at passe ind i det skønhedsideal, der blev dyrket i Hollywood gennem årene.

Hun oplevede et stort pres på sig selv og sin krop, og blev kosmetisk opereret på grund af dette i mange år. Men nu har hun sat en stopper for det – og føler sig som et helt nyt menneske!

– Der er en mentalitet i Hollywood, der ikke accepterer, at kvinder ældes eller tager på i vægt eller blot er sig selv, siger hun til magasinet First For Women  ifølge Expressen.

– Jeg gik samme vej som så mange andre – jeg fiksede min næse, mine bryster, brugte fillers og Botox, men ikke mere. Jeg har fået fjernet mine brystimplantater, og jeg bruger ikke længere fillers eller Botox, fordi jeg er en 53-årig kvinde, og jeg prøver at omfavne denne ældningsproces,” siger hun.

Kroppen skal ældes naturligt

Nu vil hun i stedet lade sin krop ældes naturligt!

Hun siger til avisen, at hun har det godt i dag!

– Lige nu er jeg fysisk smertefri og rimelig sund og stærk, siger “Laura” fra “Det lille hus på prærien”, der efter TV-serien havde roller i film som “Nip/Tuck”, “The Diary of Anne Frank” og “Choices of Heart” men er ikke blevet set på det store lærred i ti år.

Til gengæld har hun været med i det amerikanske “Let’s Dance” for seks år siden, og hun har også brugt sin tid på at skrive bøger, blandt andet om “Det lille hus på prærien”.

Del gerne, hvis du også så “Det lille hus på prærien” og ønsk “Laura” held og lykke i fremtiden!

Exit mobile version