Line Baun Danielsen fylder 61 år: Sender stærk besked til danskerne omkring sin alder

Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen hylder livet i nyt opslag fra sin fødselsdag.

D.8. december var en stor dag for journalisten Line Baun Danielsen. Den markerede nemlig hendes 61 års fødselsdag i en tid, hvor hun har valgt at fokusere på det positive i livet og tage JA-hatten på.

– Alder er en underlig størrelse. Livet er en gave. Tiden vi lever i er svær for mange. Jeg blir så glad for, at I, der følger mig, begejstres over min glæde ved livet, fortæller Line og fortsætter:

– Jeg skrev for nogen tid siden et opslag om, at jeg i disse krisetider ville tage ‘ja hatten’ på og fokusere på det positive. TAK for at mine glamourbilleder er blevet taget fint imod. Glamour er jo ikke et mål i livet, men det at skabe små oaser i sit liv med mennesker, man elsker og gøre noget ud af tingene giver et lille løft.

Artiklen fortsætter under billedet…

Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Vær en dronning for en aften

Og man må sandelig sige, at Line lever op til sit statement. I opslaget står hun nemlig knivskarpt i en perlekimono med flot makeup, og så kommer hun med en opfordring til hendes kvindelige følgere.

– At blive 61 er et kort stop på livets rejse. Og vi skal fejre, det vi kan, på den måde vi vil og kan.

– Så find en fin kjole frem, tag læbestiften på og vær en dronning for en aften.

– Jeg følte mig som en dronning på min fødselsdag – og jeg er stadig høj trods skimmelsvamp i kælderen. Usikkerhed om fremtiden. Hverdagen. De små skavanker, afslutter Line Baun Danielsen sit opslag, som du kan se herunder.

Lines opfordring går fint i spænd med hendes opslag for sidste år, hvor hun også fortalte, at hun vil gå herfra i en lækker kjole og fint makeup.

Lad os sende nogle fødselsdagshilsner til Line i kommentarsporet.

Exit mobile version