Foto: Janus / Her Og Nu / Ritzau Scanpix

Linse viser bryllupskjolen frem: ’Jeg er en hot mormor’

Lørdag var der fest hos ’Familien fra Bryggen’, da Geggo og Cengiz sagde ja til hinanden. Bryllupsfesten fandt sted på Kokkedal Slot, og ifølge Linse Kessler var det en skøn dag i kærlighedens tegn.

Det fortæller hun i et opslag på Facebook:

– Sikke et bryllup. Så mange skønne og oplagte gæster, alt var 100 % vellykket og gennemført og i Geggo og Cengiz’ ånd, fuldkommen ’down to earth’ og afslappet og mega hyggeligt. 3 dage i KÆRLIGHEDENS NAVN, lyder det fra Linse Kessler.

Sikke et bryllup 🙏🙏🙏❤️ Så mange skønne og oplagte gæster, alt var 100 % vellykket og gennemført, og i Geggo og Cengiz…

Posted by Linse Kessler on Sunday, April 28, 2019

I opslaget viser hun også sin kjole frem fra datterens store dag. En beigefarvet kjole, som vækker begejstring blandt Linse Kesslers mange følgere.

– Gud, hvor er du smuk. Og tusind gange tillykke med din datter og svigersøn, skriver en følger, mens en anden er spændt på at se bruden:

– Hold nu op, hvor ser du godt ud. Super flot kjole. Og jeg glæder mig til at se Geggos brudekjole. Kan stadig huske afsnittet, hvor de var i Paris hende og Burger for at købe den. Tillykke med brudeparret og kærligheden.

Foto: Janus / Her Og Nu / Ritzau Scanpix

De nysgerrige Bryggen-fans må dog vente lidt endnu. Linse Kessler vil nemlig ikke være den første, der deler et billede af det nygifte par:

– Jeg ville så gerne sætte et billede op af det smukke par og Albamusen, der er intet, jeg hellere vil, men det synes jeg så afgjort, de selv skal have lov til (først). Men hold da op, jeg er en hot mormor, hva’, slutter Linse Kessler af.

Stort tillykke til brudeparret og den stolte mor! Del gerne denne artikel videre med dine Facebookvenner, så de også kan se Linse Kessler i den fine kjole.