Lisbet Dahl måtte trække sig fra Tivolirevyen: Nu sætter hun ord på årsagen

Pressemøde på "Tivolirevyen" 2024 Lisbet Dahl

Det kom som et chok, da det i sidste uge kom frem, at Lisbet Dahl måtte udgå af Tivolirevyen efter sygdom. Nu er det kommet frem, hvad der er årsagen til aflysningen.

Skuespilleren Lisbet Dahl er i den grad Danmarks revydronning. Hun fik sin debut tilbage i 1972 i Rottefælden i Svendborg, men det er især hendes mange års engagement på Cirkusrevyen, hvor hun har slået sit navn som revyskuespiller fast. Her var hun både skuespiller og chef, og sikrede mange danskere grin med parodier og sjove indslag.

Efter hun stoppede i Cirkusrevyen troede mange, at hun ville lægge revylivet på hylden, men hun overraskede alle, da hun i 2023 vendte tilbage til revylivet. Her startede hun Tivolirevyen op sammen med James Price, som hun gennem mange år arbejdede sammen med i Cirkusrevyen.

I år skulle hun genoptage succesen, men i sidste uge kom der en stor nyhed frem. Lisbet Dahl var nødt til at trække sig fra Tivolirevyen på grund af sygdom.

Her lød det, at Lisbet Dahl ville vende tilbage, når hun var rask igen, men ikke, hvad hun var syg af. Nu sætter skuespilleren overfor HER&NU ord på, hvad der har ramt hende.

Her er årsagen

Skuespilleren havde gennem noget tid døjet med åndenød, men pludselig blev det ekstra slemt og hun måtte på hospitalet. Men der er en bestemt årsag til, hvad der skete med den 78-årige skuespiller.

Hun fik i 2006 indopereret en kunstig hjerteklap, og det er den, som har skabt problemer.

– På Riget fortalte så, at den hjerteklap, jeg fik for 18 år siden, var ved at være for gammel. Den er utæt. Jeg havde ingen smerter, så jeg troede ikke, det var hjertet. Det kom meget uventet og meget hurtigt. Lynhamrende hurtigt, siger Lisbet Dahl til HER&NU.

Skuespilleren fortæller til ugebladet, at hun har stor tiltro til lægerne og sådan set har det godt lige nu, men hun ved ikke, om hun når at vende tilbage til Tivolirevyen, inden den sidste forestilling.

Flere aflysninger

Flere af Tivolirevyens forestillinger var blevet aflyst i sidste øjeblik på grund af sygdom, men i starten kom det ikke frem, hvem af skuespillerne det drejede sig om.

Her lød det blot, at det var en fra ensemblet. Men torsdag i sidste uge meddelte Tivoli så, at det var Lisbet Dahl, der var syg.

Her fortalte de ikke, hvad der havde ramt den 78-årige skuespiller, men det har hun så nu selv åbnet op om. Til gengæld fortalte de, at det var kollegaen Lone Rødbroe, der var blevet hyret ind som vikar for Lisbet Dahl.

Puha, det må have været en grim oplevelse. Men godt at høre, at hun har det bedre. Nu hjælpes vi ad med at ønske hende god bedring og så håber vi, at hun snart er tilbage på de skrå brædder.

Exit mobile version