Lisbet Dahl stolt af hæder til svigerdatter Lise Baastrup: Her er er hendes smukke ord

Skuespiller Lise Baastrup har modtaget Teaterflisen 2023, og hendes svigermor Lisbet Dahl er stolt af hendes præstation.

Hvis der er én, der kan gå på vandet for tiden, så er det skuespilleren Lise Baastrup, der netop har modtaget Teaterflisen 2023.

Det har naturligvis udløst stolthed hos hendes familie, der består af ægtemanden Jacob Dahl og svigermor Lisbet Dahl.

Lise Baastrup har to døtre med Jacob Dahl, Laura og Elin, som hun har dannet par med i syv år, og han er altså næstældste barn af Lisbet Dahl.

– Det har hun bestemt fortjent, lød rosen fra svigermor og ægtemand ifølge BILLED-BLADET.

Elin blev passet

Lisbet Dahl har skam også selv modtaget den fornemme pris tilbage i 2011, og hun var da også helt naturligt med ved prisoverrækkelsen.

Sønnen Jacob Dahl passede lille Elin på syv måneder, der lå i barnevognen, mens mor blev hædret, og hun var da også virkelig stolt denne særlige dag.

Lise Baastrup er især kendt for rollen som Hjørdis i TV-serien ‘Rita’ ud over, at hun har medvirket i en række TV-quizzer og Cirkusrevyen.

Lise Baastrup Lisbet Dahl
Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Lise Baastrup blev gift

Skuespilleren har desuden spiller med i seks spillefilm samt medvirket i en række TV-serier samt julekalendere, og i 2016 modtog hun Årets Talentpris ved Revyernes Revy.

Det var også igennem Cirkusrevyen, at Lise Baastrup i sin tid mødte Jacob Dahl, som hun nu har stiftet familie med, og de to blev gift i foråret 2021

Vi ønsker Lise Baastrup stort tillykke med prisen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version