Lisbet Dahls Tivolirevy haglet ned: Nu sætter hun ord på revyens fremtid

Instruktør Lisbet Dahl havde ikke stor succes med sin nye revy i Tivoli hos anmelderne, og nu giver hun svar på, om hun skal forsøge sig endnu en gang.

Efter en meget trist afsked efter mange år som instruktør på Cirkusrevyen, prøvede Lisbet Dahl i år lykken med at sætte en revy sammen for Tivoli.

Billetsalget gik strålende, men anmelderne var ikke ligefrem begejstrede for det, som holdet bestående af Andreas Bo Pedersen og Linda P leverede.

Derfor står det også åbent, om Lisbet Dahl vil få chancen for at lave endnu en revy for Tivoli, fortæller hun nu, hvor sommeren er ved at gå på hæld.

– Det kan jeg desværre ikke udtale mig om. Nu ser vi, hvad der sker, siger hun til BILLED-BLADET.

Lisbet Dahl holder ferie

Revyen blev først og fremmest kritiseret for at være for gammeldags, og anmelderne pegede på, at det var tid til fornyelse.

Tivolirevyen spillede sidste gang den 5. august, og nu holder Lisbet Dahl så ferie efter en lang sommer i Tivoli, hvilket hun understreger, er dejligt.

Instruktøren understreger, at hun har det godt og ikke har de store planer ud over, at hun vil rejse til Kreta, og efteråret er da også allerede lagt fast.

Her skal Lisbet Dahl nemlig lave en film færdig, og så skal hun på turné sammen med kollegaen Ulf Pilgaard med det musikalske show “Lisbet og Ulf – på slap line igen”

Lisbet Dahl
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Vi ønsker Lisbet Dahl en rigtig god ferie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!