Lykken er total: Christian Degn skal være far igen mod alle odds

TV-værten Christian Degn kan nu afsløre, at han og hans forlovede Trine venter deres andet barn, og at Vagn dermed skal være storebror.

Det var imod alle odds, da TV-værten Christian Degn i starten af 2022 kunne fortælle, at han skulle være far for første gang med sin kæreste Trine Johst-Vammen.

Den tidligere ‘Hammerslag’-vært har nemlig stærkt nedsat sædkvalitet, og derfor var han bestemt ikke spået gode chancer om nogensinde at blive far.

Men det lykkedes ret hurtigt for parret at lave en baby, og de blev forældre til deres førstefødte Vagn tilbage i sommeren 2022.

Trine er gravid

Siden har parret ikke lagt skjul på, at de har haft et ønske om et barn mere, men at de også godt har været klar over, at det måske ikke er alt for nemt.

Men nu kan Christian Degn offentliggøre en skøn nyhed, for han og Trine venter nemlig nu deres andet barn sammen.

– WAAAUW…!! Til februar skal vi være forældre igen ?. Det er på mange måder fuldstændigt uvirkeligt. At to mennesker bare kan skabe et nyt…At det endda sker for anden gang uden hjælp, skriver Christian Degn i en opdatering på Instagram.

Trine Johst-Vammen Christian Degn
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Drøm er realitet

Her har han offentliggjort et billede af Trine Johst-Vammen, der ligger med blottet mave på en scanningsbriks.

Se opslaget herunder eller klik her.

Det er nærmere bestemt til februar, at barnet kommer, og det er altså den vildeste ønskedrøm, der går i opfyldelse for parret.

– Vi er SÅ glade og SÅ taknemmelige. Vi har begge drømt om at gøre Vagn til storebror. Fantastisk, det nu sker ??, skriver Christian Degn ærligt i opslaget.

Lægen giver svar

Det kan selvfølgelig nok vække en del spørgsmål, hvordan det har kunnet lykkes TV-værten at lave endnu et barn, når han har sin fertilitet så meget imod sig.

Derfor har han også spurgt en fertilitetslæge, hvordan det overhovedet kunne lade sig gøre, at Trine Johst-Vammen nu er gravid igen.

– 1. I har været vanvittige heldige. 2. Eller måske er Trine Johst Vammen bare super fertil. Og dine sædceller har haft en god dag. Men det her understreger jo igen, hvorfor vi har brug for mere forskning, lyder svaret fra Niels Jørgensen, der er overlæge på Rigshospitalet.

Eksperten understreger desuden, at Christian Degn i den grad giver håb for andre, der kæmper for at blive forældre ved at have lykkedes med at bidrage til to mirakel-graviditeter.

Stort tillykke til Christian Degn og Trine!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version