Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Mads Langer med trist besked: “Jeg er blevet skilt”

Den 40-årige sanger Mads Langer og hustruen er gået fra hinanden. Han bekræfter selv nyheden.

Gennem sin karriere har sangeren Mads Langer fået fans i både Danmark og udlandet til at synge med på sine sange.

I hans bagkatalog finder man hits som ‘Elephant’, ‘Fact-Faction’, Heartquake’, ‘3 Am’ og ‘I en stjerneregn af sne’ for bare at nævne nogle af dem.

Men der er mere triste toner fra ham i disse dage. Han bekræfter nu, at han og hustruen Julie Lillelund er blevet skilt.

Skilt efter 5 år

Parret blev gift ved et romantisk bryllup på Engelsholm Slot ved Vejle i 2019. Inden da var han faldet på knæ for hende juleaften 2017, hvor han fik et ja. I 2021 blev parret forældre til datteren Hannah.

Men nu er kærligheden mellem parret slukket. Mads Langer fortæller om bruddet i en storie på Instagram.

– Julie og jeg er blevet skilt. Jeg deler det her, da det er mit ønske, at I hører det fra mig, skriver han og fortsætter:

– Når det er sagt, beder vi om ro og tid til at lande i det hele. Vi vil naturligvis altid være forbundet som familie og som forældre.

Men selvom parret ikke længere er sammen, så ser Mads Langer på den tid, som han og Julie Lillelund fik sammen med positive øjne.

– Jeg ser tilbage på vores tid sammen med stor taknemmelighed og kærlighed, skriver Mads Langer.

Mads Langer har i mange år udgivet musik på engelsk, men tidligere på året kunne han fortælle, at han nu havde et dansksproget album på vej. Herfra er der allerede udkommet singler som ‘Lejlighed på 5. sal’ og ‘Fartblind’.

Selvom Mads Langer for det meste har kunne opleves på engelsk, så har han blandt andet udgivet sangen ‘I en stjerneregn af sne’, og man kunne se ham fortolke andres musik i ‘Toppen af poppen’. Her kunne man se ham fortolke Sanne Salomonsens sang ‘Overgi’r mig langsomt’.

Sikke en trist besked. Vi sender varme tanker til Mads Langer og familien i den svære tid.