Mads Pedersen i voldsomt styrt i Tour de France: Nu er der ny melding om hans tilstand

Under gårsdagens etape af Tour de France endte Mads Pedersen i et voldsomt styrt, og nu er der melding om hans tilstand.

Det var en grim omgang, da danskeren Mads Pedersen i går styrtede under Tour de France under en spurt i femte etape af løbet.

Det meldes nu, at cykelrytteren er sluppet uden brud på knogler, men hans hold Lidl-Trek har dog ikke besluttet, om den danske stjerne fortsætter i løbet.

Denne beslutning vil først blive taget torsdag morgen fremgår det af holdets hjemmeside ifølge Se og Hør, efter Mads Pedersen blev hårdt ramt på venstre skulder og ryggen under finalespurten.

– Mads Pedersen har lidt et hårdt slag mod hans venstre skulder og ryg i styrtet på femte etape. Men røntgenundersøgelsen viser ingen brud. Han vil fortsat blive monitoreret over natten, skriver Lidl-Trek i en officiel udmelding.

Rytter blev fotograferet

Mads Pedersen lykkedes dog med at komme på benene igen og sætte sig i sadlen, og efter etapen blev han røntgenfotograferet.

Her har billederne vist, at det heldigvis ikke gik værre end som så, da cykelrytteren kom uheldigt afsted.

Det, der skete under spurten, var, at Mads Pedersen blev lukket en smule inde og samtidig mistede kontakten til Ryan Gibbons.

Mads Pedersen
Foto: Shutterstock

Cavendish skiftede side

Derfor blev det op til Mads Pedersen selv at komme de sidste 500 meter til målstregen, og her så det egentligt ud til, han havde fundet et hul langs barrieren i venstre side af vejen.

Men til Mads Pedersens uheld valgte Mark Cavendish, der senere gik hen og vandt spurten, at skifte side og dermed rykke sin spurt fra højre side af vejen til venstre.

Her skete det, at Mads Pedersen blev presset ud i barrieren og derefter styrtede i asfalten.

– Jeg tror, at Mads er okay. Men han er meget, meget skuffet, sagde Lidl-Trek sportsdirektør Kim Andersen efterfølgende til Ekstra Bladet.

Sejr blev rekord

Kort efter styrtet ankom den danske rytter til holdets bus, hvor det også stod klart, at var både skuffet og vred, men på trods af sine skader kunne han dog gå uden problemer.

Kort efter tog Mark Pedersen et isbad for at dulme smerterne og begrænse skaderne efter styrtet.

Det blev Mark Cavendishs 35. etapesejr i Tour de France, og dermed er han den rytter, der har vundet allerflest etaper i historien. Mads Pedersen derimod har endnu ikke vundet en etape i årets løb.

Vi ønsker rigtig god bedring til Mark Pedersen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!