Mads Steffensen har været gift i 20 år: Hylder konen på bryllupsdagen

N'AGE 20-års jubilæum, Hotel D'Angleterre, 09/03 2023 Mads Steffensen Marianne Foldberg Steffensen

Mads Steffensen og hustruen kan i dag fejre en særlig dag. De har nemlig 20 års bryllupsdag, og det bliver fejret på en helt særlig måde.

Mads Steffensen og hustruen Marianne kan i dag fejre en helt særlig dag. Det er nemlig deres porcelænsbryllup, hvilket vil sige, at parret har været gift i 20 år.

Den 53-årige radiovært, der især blev kendt og elsket af danskerne som vært på ‘Mads og Monopolet’, har i forbindelse med den store dag været ude med en sød hyldest til sin elskede hustru.

På Instagram har han delt to billeder af parret, hvor de kigger på hinanden.

Kærester i 30 år

Men selvom det er imponerende, at parret har været gift i 20 år, så har kærligheden faktisk spiret meget længere mellem dem.

De har nemlig været kærester i 30 år og har tre sønner: August, Noah og Corfitz.

– I dag har vi 20 års bryllupsdag. Vi har været kærester i 30, og Marianne har fortalt mig, at det er 34 år siden, vi kyssede på hinanden for første gang. Så nu tager vi på Smukfest for at feste flere dage i træk, skriver han til et billede af det glade par.

Udover et nyt billede, så har han også delt et billede fra den store dag for tyve år siden, hvor det nygifte par kigger forelsket på hinanden.

Mads Steffensen overraskede mange, da han i december 2020 meddelte, at han stoppede på DR. Her havde han udover at være vært på ‘Mads og Monopolet’ vært på flere tv-programmer såsom ‘Kender du typen?’, ‘Aftenshowet’ og ‘Alle mod 1’.

Efter han stoppede på DR var han med til at starte programmet ‘Mads og A-holdet’ på podcastplatformen Podimo, hvor han stadig er vært i dag.

Du kan se billederne herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske parret tillykke med den store dag!

Exit mobile version