Märtha Louises chokopdatering om prinsessetitlen

 

Foto: Utrecht Robin / Abaca / Ritzau Scanpix og screendump/Instagram

Märtha Louise chokerer i dag sine følgere med en opdatering om prinsessetitlen, dette gør hun via Instagram, som også var platformen hun valgte til at annoncere fortholdet til Durek Verret.

Foto: Utrecht Robin / Abaca / Ritzau Scanpix

– Kommet frem til…

Sammen med et billede skriver hun en længere tekst på Instagram og fortæller nu, at hun vil lave ændringer, når det kommer til prinsessetitlen.

View this post on Instagram

Det har vært mange diskusjoner om min bruk av tittel i kommersiell sammenheng i det siste. Det at jeg brukte Prinsesse i tittelen på min turné, har jeg sagt tidligere at jeg er veldig lei meg for, og det står jeg fortsatt ved. Det var et feiltrinn og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten. Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer. Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn og utland og i private sammenhenger. Jeg skal fra nå av ikke bruke min prinsessetittel i kommersiell sammenheng. Det vil si at jeg i alle kommersielle sammenhenger, bruker kun Märtha Louise. Dette opplever jeg som en god løsning der det blir et tydelig skille mellom min næringsvirksomhet og min rolle som representant for Kongehuset og at jeg dermed har skapt rom for større frihet i min næringsvirksomhet. #livsendringer #livet @martha.louise.intuitive

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

Dette skriver hun:

– Der har været mange diskussioner om min brug af titel i kommerciel sammenhæng på det sidste. Det, at jeg brugte prinsesse i titlen på min turné, har jeg tidligere sagt, at jeg er meget ked af, og det står jeg fortsat ved. Det var et fejltrin, og jeg forstår, at det provokerer, når prinsessetitlen bliver brugt på denne måde.

Diskussionerne er noget, jeg har taget seriøst, og i samarbejde med min familie, har vi fundet, at det er bedst, at vi laver nogle ændringer.
Vi er derfor i fællesskab kommet frem til, at jeg bruger titlen prinsesse, når jeg repræsenterer Kongehuset, udfører mine officielle opgaver i ind- og udland og i private sammenhænge. Jeg vil fra nu af ikke bruge min prinsessetitel i kommerciel sammenhæng. Det vil sige, at jeg i alle kommercielle sammenhænge, kun bruger Märtha Louise.
Dette oplever jeg som en god løsning, da der bliver et tydeligt skel mellem min virksomhed og min rolle som repræsentant for Kongehuset, og at jeg dermed har skabt rum, for større frihed i min virksomhed..

Shaman Dureks kommentar

Under indlægget har prinsessens kæreste, Shaman Durek, allerede efterladt en kommentar.

Han skriver: – Jeg er stolt af dig, baby. Du er så stærk en kvinde med styrke.

Foto: Instagram / Screendump

Wow, dette var virkelig overraskende. Hvad synes du om afgørelsen? Brug gerne kommentarfeltet herunder. 

Og send et hjerte til den fantastiske prinsesse!