Foto: Instagram/iam_marthalouise,Utrecht Robin/Abaca/Ritzau Scanpix

Märtha Louises smertefulde opdatering

Prinsesse Märtha Louise er en erfaren rytter, og var på landsholdet i ridebanespringning i flere år, før hun stoppede i 2000. I den seneste tid har hun dog dyrket lidenskaben for heste, men i går skete der noget fatalt.

Prinsesse Märtha Louise er en dreven rytter, og har redet i en årrække. Selvom hun har godt styr på sin hest Carsall, kan hun ikke forberede ham på uventede situationer. I et nyt indlæg på Instagram deler prinsessen en tragisk opdatering om, hvad der skete på en ridetur.

Brækkede knoglen

Prinsessen var på ridetur med hesten Carsall, da han plutselig blev forskrækket og drejede hurtigt rundt. Det førte til, at prinsesse Märtha Louise endte på jorden med tøjlerne snoet om langefingeren, da hesten accelererede. På billederne herunder kan du se, hvordan det hele endte, da prinsessen måtte få lilla gips på, som hun skal have på i tre uger.

Tryk på pilene i billedet for at se alle billederne…

– Så, jeg ville bare tage en lille tur med min hest Carsall, da han blev forskrækket og vendte rundt, så jeg faldt til jorden med tøjlerne snoet omkring min langefinger, da han accelererede. Rykket fra tøjlerne brækkede benet i min finger. Hvor heldig er jeg, som må have denne lilla gips på i tre uger?!!!

Foto: Utrecht Robin/Abaca/Ritzau Scanpix

Nu ser det ud til, at prinsesse Märtha Louise må gå med lilla gips til niecen prinsesse Ingrid Alexandras konfirmation på lørdag. Konsekvenserne af en ulykke på hesteryg kunne være endt værre, så en hånd i gips skal prinsessen nok tackle godt. Vi ønsker dig god bedring og håber du straks kommer op på hesteryggen igen!