Martin Johannes Larsens store familie-beslutning: Derfor vil han ikke have børn

‘Vild med dans’-værten Martin Johannes Larsen er gift med sit livs kærlighed, men han er ret sikker på, at han aldrig skal have børn.

Lige nu er han meget aktuel på skærmen i ‘Vild med dans’, hvor for andet år i træk indtager værtsrollen ved siden af Sarah Grünewald.

Men selv om han er 33 år og lykkelig gift med hustruen Sara-Lisa Schuster-Rossel, så er Martin Johannes Larsen ret overbevist om, at han aldrig skal have børn.

Det gjorde da også, at ægteparret for et par år siden valgte at få en abort, da hustruen pludselig blev uplanlagt gravid.

– Alt skriger jo på, at vi skal have børn. Vi burde have børn. Det er bare et faktum. De fleste af vores venner har børn. Vi har virkelig, virkelig talt meget om det, siger han i podcasten ‘Hjerteflimmer for voksne’.

Snakke er taget

Men selv om ægteparret har hund, god økonomi, bor godt, har sommerhus og har solid familiebaggrund, så er de ikke sikre på, de skal have børn.

Det har krævet mange snakke, og flere har sagt, at ægteparret nok vil skifte mening med tiden, men børn er et stort ansvar og kræver følelsesmæssigt engagement, funderer ‘Vild med dans’-værten.

Ægteparret har da også ligefrem overvejet, om der var noget i vejen med dem, fordi de ikke har lyst, men det er bare en grundfølelse, de sidder med lige nu.

Martin Johannes Larsen slutter dog af med at sige, at han ganske enkelt ikke er skruk, og ægteparret har endda overvejet at blive steriliseret.

Martin Johannes Larsen Sara-Lisa Schuster-Rossel
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Ærlige ord fra Martin Johannes Larsen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version