Martin Malm samarbejdede med 7-eleven: Efter ‘Den sorte svane’ vil virksomheden gå alt efter i sømmene 

Erhvervsmanden Martin Malm har i den grad fået fingrene i klemme i den nye dokumentar ‘Den sorte svane’, hvor hans tidligere samarbejdspartner nu vil endevende alt.

Det sendte chokbølger igennem Danmark, da TV 2 sidste uge havde premiere på dokumentaren ‘Den sorte svane’, hvor erhvervsmanden Martin Malm blev afsløret i svindel.

Han har tidligere samarbejdet med nærbutikskæden 7-eleven, og her er man bestemt ikke begejstret over det, man har set.

Martin Malm har desuden tidligere bestyret en 7-eleven-butik, men nu er han altså taget i omfattende skattesnyd.

– Udsendelserne har naturligvis fået os til at gennemgå alle regnskaber, siger topchef Jesper Østergaard til Detailwatch.

Martin Malm er selvsikker

Der er dog ikke umiddelbart beviser for, at Martin Malm har begået svindel i denne sammenhæng, men undersøgelserne af sagen er altså endnu ikke færdige.

I ‘Den sorte svane’ er det ellers tydeligt, at den ulasteligt klædte erhvervsmand har en stor tiltro til egne evner og ikke er til at skyde igennem, hvad angår hans alternative metoder.

Martin Malm bliver afsløret i helt bevidst at svindle med moms, skat og at være direkte involveret i økonomisk kriminalitet.

Martin Malm
Foto: Calvin Teo/WikiCommons/TV 2

Martin Malm skrev blog

Og det vækker altså en vis stolthed hos erhvervsmanden, at han er lykkedes med dette og har tjent gode penge på sin forretning.

Martin Malm kobles sammen med tre af Københavns mest populære natklubber – Søpavillionen, Chateau Motel og Museo, der ejes af blandt andre Remee og Lars Hjortshøj.

Klubberne skulle angiveligt have fået tilsendt og betalt flere falske fakturaer ifølge TV 2.

Museo langer ud

Museo har dog senere udsendt en pressemeddelelse, hvor de lange ud efter TV 2 i hårde vendinger.

“Indtil TV 2 henvendte sig til os den 2. maj 2024, havde vi intet grundlag for at mistænke vores daværende leverandør af vagtydelser eller tredjepart for at have foretaget sig noget kriminelt.”

Faktisk har Martin Malm også tidligere skrevet en blog om sit liv, som faktisk ikke umiddelbart blev lukket ned, selv om han er blevet afsløret i ‘Den sorte svane’.

Martin Malms søster er kendt

På denne blog var der indlæg som “The girl in my life”, “Tapas and old sherry” og “Prepping for dinner party”.

Faktisk er Martin Malm også bror til en kendt dansk sangerinde ved navn Nadia Malm, som de fleste nok kender fra hendes deltagelse i Melodi Grand Prix 2014.

Desuden har Martin Malm også fået konkurskarantæne, efter afsløringerne i programmet er kommet frem, hvilket betyder, at han ikke må oprette virksomheder i sit eget navn.

En dokumentar, der har fået store konsekvenser!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!