Foto: Shutterstock

Mary købte tøj for gigantisk sum i 2018 – kun overgået af én royal i hele Europa

En modeblog har gennemgået de royale kvinders garderober og konstateret, at kronprinsesse Mary er den royale kvinde som har brugt andenflest penge på sin garderobe i 2018.

 

Kronprinsesse Mary ser altid blændende godt ud, og hun er en smuk repræsentant for Danmark, som både optræder i danske og udenlandske designere. Men selvom hun tit genbruger sit tøj, så kræver det en del penge at se godt ud. Det er konklusionen på en undersøgelse som modebloggen UFO No More står bag.

Folkene bag bloggen har gennemgået de royale garderobe og har regnet værdien ud på 1663 stykker tøj, tasker og sko fra 14 europæiske royale kvinder. Herudfra har de skabt en top 14 over de dyrest klædte royale kvinder.

Kronprinsesse Mary er på andenpladsen på listen, og ifølge UFO No More har hun i 2018 brugt 88 999 £ eller hvad der svarer til 739 000 kroner. Ifølge bloggen har hun fremvist 170 stykker tøj og accessories for første gang i 2018.

Den eneste som har shoppet for mere er hertuginde Meghan. Hun har haft et travlt år, hvor hun gik fra at være skuespilleren Meghan Markle til hertuginde Meghan, da hun den 19. maj giftede sig med prins Harry. Dermed har hun ikke blot haft et stort bryllup at holde styr på, men hun har skulle finde sin rolle blandt de royale.

Hun blev gift i en specielsyet brudekjole fra Givenchy, men den er ikke medregnet i undersøgelsen. Alligevel har hun ifølge UFO No More brugt næsten 3,4 millioner kroner i 2018 på tøj og accessories.

Kronprinsesse Mary er selvfølgelig ikke den eneste danske royale på modebloggens liste. Ifølge bloggen har prinsesse Marie brugt for 362 000 kroner, og er dermed på listens niendeplads.

Den norske kronprinsesse Mette-Marit er på 5.pladsen, mens kronprinsesse Victoria, prinsesse Sofia og prinsesse Madeleine tager sig af henholdsvis 10.- 13.- og 14.pladsen.