Foto: Shutterstock

Meghan Markle med romantisk afsløring – dette var mit blå til brylluppet

I en ny dokumentar afslører Meghan Markle de smukkeste detaljer fra sit bryllup med prins Harry.

Den 19. maj 2018 kunne millioner af tv-seere verden over følge med, da prins Harry og Meghan Markle blev gift ved et eventyrligt bryllup i St Georges Chapel i Windsor.

Nu løfter Meghan Marke sløret for flere personlige detaljer fra den store dag og om hendes smukke brudekjole. Det sker i en ny dokumentar ved navn ’Queen of the World’.

Det skriver itv.com.

Traditionen tro bar Meghan Markle noget blåt. Hun havde valgt noget ganske romantisk. Nemlig et stykke af den kjole, som hun havde på, da hun var på sin første date med prins Harry. Det blå stof var syet ind i hendes brudekjole.

Meghan Markle havde også et fem meter langt slør på til brylluppet. Men hun havde slet ikke set det færdige resultat inden selve brylluppet. Hun stolede blot på Clare Waight Keller, som havde designet både kjolen og sløret.

På sløret havde designeren broderet 53 blomster, som repræsenterede de 53 Commonwealth nationer – som primært består af tidligere britiske kolonier, der symbolsk er blevet samlet under den britiske trone.

– Det var vigtigt for mig, især nu, hvor jeg er en del af den royale familie, at have alle 53 Commonwealth lande inkorporeret, og jeg vidste, at det ville blive en sjov overraskelse for min mand, som ikke vidste det, og han blev simpelthen så glad, da han opdagede, at jeg havde truffet det her valg til vores dag, fortæller Meghan Markle.

I oktober tager hun og prins Harry på deres første store rejse sammen til Australien, New Zealand, Tonga og Fiji. En rejse, som Meghan Marke ser utroligt meget frem til. I dokumentaren beskriver Meghan Marke livet som royal som en ”spændende” tid.

Queen Of The World bliver vist på britisk tv tirsdag den 25. september.