Meghan Markles strenge graviditetskrav – tvunget til at underskrive en kontrakt

Hertuginden Meghan Markle, 37, venter sit første barn med prins Harry, efter længsel fra både kongehuset og det britiske folk.

Men at være gravid som offentlig person, lægger en hel del pres på den pågældende person. Det ved Meghan, som levede i rampelyset som skuespiller og nu kongelig.

En ven af Meghan har fortalt, at Meghan tidligere har udformet en kontrakt, som hun tvang sin kæreste til at skrive under på, det skriver britiske Daily Mail.

Meghan Markle var tidigere gift med skuespilleren Trevor Engelson, og selvom en fødsel ikke var aktuel, så diskuterede hun og eksmanden, hvordan det skulle være, hvis hun blev gravid.

Meget usikkert syn på sin krop

Ifølge Meghans ven, skulle Meghan have været meget bekymret for sit ydre og sin sundhed på grund af skuespilskarrieren, som ikke måtte lide under en graviditet.
– Han vidste, at han giftede sig med nogen, som gik meget op i sit udseende, på det tidspunkt havde hun et meget usikkert syn på sin krop, så han måtte bare rette sig efter det. Hun havde ikke accepteret et nej, og det vidste han, siger vennen til Daily Mail.

Ifølge vennen skulle Meghan netop have fået en stor rolle i tv-serien Suits, og var derfor opsat på at bevare sit udseende. Hun skulle derfor have aftalt med sin mand, at han skulle betale en personlig træner og en diætist, hvis hun gik op i vægt, fordi det ses så tydeligt på hendes ansigt, hvis hun tager på, siger kilden.

Forholdet mellem Meghan og Trevor Engelson endte i 2013, og der blev aldrig nogen graviditet. Men snart kommer et lille prinse-barn. Lad os håbe, at hun er mere selvsikker i denne graviditet.

Del gerne, hvis du synes at Meghan Markle er god nok, som hun er og ikke behøver lægge sådan et stort pres på sig selv.